Monica Geuze en Viktor Verhulst Beeld © Instagram @monicageuze

Opnames nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave afgerond

4 juli 2021 15:23

De opnames van een gloednieuw seizoen 'Temptation Island: Love or Leave' zijn achter de rug. Dat laat presentatrice Monica Geuze (26) weten via Instagram. Ook dit seizoen gaan vier stellen op ontdekkingstocht: kunnen ze de verleiding aan en gaan ze samen weer naar huis, of komen ze er binnen twee weken achter dat ze niet een relatie met de ware hebben?

"Vandaag eindelijk weer naar mijn twee grootste liefdes én het nieuwe huis"

Niet alleen de kandidaten werden de afgelopen weken op de proef gesteld, maar ook Monica. De YouTuber verbleef tijdens de opnames in Spanje, zonder haar dochtertje en vriend Robbert. '2,5 uur slaap achter de rug, maar vandaag eindelijk weer naar mijn twee grootste liefdes én het nieuwe huis', deelt Monica zondag dan ook bij een foto gemaakt in het vliegtuig.

Helemaal alleen was Monica de afgelopen dagen overigens niet. De influencer kreeg gezelschap van Viktor Verhulst, de zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst. Voor het nieuwe seizoen worden de handen namelijk ineengeslagen met onze zuiderburen. De vorige reeks - bestaande uit enkel Nederlandse koppels en singles - presenteerde Monica samen met goede vriend Kaj Gorgels. Nu neemt Viktor het presentatie-stokje van hem over. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze op vingers getikt door productie Temptation Island

Temptation Island: Love or Leave heeft een andere insteek dan de reguliere versies voorgaande jaren. Normaliter is de grote vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar in Temptation Island: Love or Leave onderzoeken de stellen of ze wel met de ware zijn. De tortelduifjes geven elkaar vanaf het begin de vrijheid om uit te zoeken of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn.

Hoewel officieel nog niet bekend is welke koppels er dit seizoen meedoen, doken eerder al déze beelden op.

Zien: kandidaten arriveren op Temptation Island

00:38
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze 'vervloekt' ex Lars om voetbalavontuur in Korea

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!