Dirk Kuyt Beeld © ANP

Uiterlijk Dirk Kuyt moet het ontgelden in De Oranjezomer

5 juli 2021 12:12

Het uiterlijk van Dirk Kuyt (40) maakt nog steeds de tongen los. De oud-voetballer verscheen begin dit jaar in een programma op Ziggo Sport waar kijkers stonden te kijken van zijn nieuwe look. De mannen van 'De Oranjezomer' kunnen er nog steeds niet over uit.

"Volgens mij hebben ze gewoon die hele kop eraf gehaald en een nieuwe erop gezet"

In De Oranjezomer ging het zowaar een keer over voetbal. Wie moet de nieuwe bondscoach worden? In het gesprek tussen Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en Hans Kraay jr. werd ook nog even Dirk Kuyt aangestipt, niet omdat hij Frank de Boer moet opvolgen, maar vanwege zijn uiterlijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emigratieplannen Gordon keihard afgekraakt door VI-mannen

"Zet die koppen eens naast elkaar dan", roept Johan, wanneer Wilfred zegt dat Dirk Kuyt naar zijn weten ontkent dat hij een ooglidcorrectie heeft gehad.  "Volgens mij hebben ze gewoon die hele kop eraf gehaald en een nieuwe erop gezet", zegt Johan vol ongeloof. Hij vindt dat de voetballer er voorheen beter uitzag. "Het lijkt wel of-ie de bof heeft", vult René hem aan.

Dirk Kuyt reageerde overigens vorige week op alle geruchten over cosmetische ingrepen. Hij bevestigde aan Story dat hij een ooglidcorrectie heeft gehad.

Het is voor de heren aan tafel en Hélène Hendriks slechts gissen wat de oud-voetballer precies heeft gedaan. Zij vermoeden een ooglidcorrectie. En dat is niet het enige volgens Hélène: "Andere tanden, ander kapsel. Dan ben je er wel bijna."

"Het lijkt wel alsof-ie heel lang tegen de wind in gefietst heeft en dat alles strakgetrokken is", vermoedt Wilfred.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

VI-mannen reageren op fusie RTL en Talpa

Je kijkt de uitzending van De Oranjezomer van gisteren hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!