Sky Rojo Beeld © Tamara Arranz

Dit staat er te gebeuren in het tweede seizoen van Sky Rojo

06 juli 2021 16:48

Fans van Netflix-serie 'Sky Rojo' zitten deze maand gebakken. Vanaf 23 juli is het tweede seizoen van de Spaanse hitshow te zien bij de streamingdienst. Vorig seizoen ontsnapten de hoofdpersonages aan allerlei gevaren in een poging in leven te blijven. Dit seizoen worden de rollen echter omgedraaid en gaan de meisjes achter Romeo, Moisés en Christian aan. Een korte terug- en vooruitblik per personage.

Coral

Aan het einde van het eerste seizoen zagen we Coral wanhopig vechten om Romeo in leven te houden in Club Las Novias. In het nieuwe seizoen gaat haar zelfdestructiviteit nog een stukje verder. Ze zint op wraak op Romeo met een alles-of-nietsplan dat ze niet gaat overleven als ze het niet goed uitvoert. Gelukkig heeft ze Wendy en Gina aan haar zijde. 

Romeo

In de nieuwe afleveringen zien we hoe Romeo blijft zoeken naar de meisjes, vooral naar Coral, door wie hij steeds meer geobsedeerd raakt. Ondertussen besluiten Christian en Moisés zich van hem los te maken, maar Romeo zet alles op alles om zijn ‘familie’ bij elkaar te houden, zelfs als daar geweld voor nodig is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trailer Sky Rojo belooft nog meer actie en adrenaline voor seizoen 2

Moisés

In het tweede seizoen blijft Moisés twijfelen over zijn bestaan als crimineel. Hij blijft de meisjes achtervolgen, maar wordt verscheurd door zijn loyaliteit aan Romeo, aan wie hij alles te danken heeft, en door zijn gevoelens voor Coral, die zijn plannen in de war schopt en zijn leven op zijn kop zet.

Wendy

Wendy heeft een tomeloze energie. Aan het einde van het eerste seizoen blijkt ze ernstig gewond. In dit seizoen zweeft ze tussen leven en dood, maar blijft ze vechten voor een toekomst voor zichzelf en haar vrienden. Vastbesloten om wraak te nemen op haar pooiers probeert ze de woede en haat los te laten die voortkomen uit de pijn die anderen haar hebben aangedaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix kondigt releasedatum van tweede seizoen Sky Rojo aan

Gina

Gina is nog steeds de meest pure en onschuldige van de drie vriendinnen, al zien we haar dit seizoen de touwtjes wat meer in handen nemen en besluitvaardiger worden. Zelfs tijdens de slechtste momenten blijft ze positief en gaat ze zonder twijfel akkoord met het wraakplan, klaar om tot het einde bij Coral en Wendy te blijven.

Christian

Christian is en blijft een tikkende tijdbom, niet in staat zijn impulsen te beheersen. We zien zijn meest agressieve en onmenselijke kant, maar zien hem ook op zijn kwetsbaarst wanneer hij zijn leven in twijfel begint te trekken en een uitweg zoekt, ver weg van de club. Het is echter niet zo eenvoudig om het verleden achter je te laten als je al je hele leven een crimineel bent. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fan van 13 Reasons Why? Dan wil je Netflix-serie Echoes ook zien

Het tweede seizoen van Sky Rojo is vanaf 23 juli te zien bij Netflix. Liever iets van Nederlandse bodem, maar wel vol spanning? Kijk dan eens Ferry, gebaseerd op de drugsbaron uit Undercover.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!