Tony Junior De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Onderlinge strijd in De Bachelor: 'Tony mag dit niet doorhebben'

14 juli 2021 07:23

De strijd om het hart van Tony Junior (31) is in volle gang. In de vierde aflevering van 'De Bachelor' vechten de vrouwen niet alleen om zijn affectie, maar ook om wat één-op-één-tijd met de begeerde vrijgezel. Wat er allemaal is gebeurd tot nu toe lees je in deze korte samenvatting. Ben je précies op tijd voor de volgende aflevering.

"Ik heb haar niets aangedaan, maar ik voel gewoon een spanning"

Let op: dit artikel bevat spoilers over de vierde aflevering van De Bachelor.

Tony koos er in de vorige aflevering voor Maxime mee te nemen op een droomvlucht, om zo uit te zoeken of er chemie was tussen hen. De romantische date eindigde met een kus waardoor Maxime helemaal in de wolken was én verzekerd van een roos tijdens de ceremonie. Helaas was de klik minder aanwezig met Cillian en - ondanks haar naam - Rozemarie. Zij moesten dan ook de villa verlaten in aflevering drie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cilian uit De Bachelor: 'Te snel de diepte in gegaan'

Hoewel Maxime misschien de eerste is die haar lippen op die van de dj heeft gedrukt, is in de vierde aflevering goed te zien dat Tony óók een goede klik heeft met Oriana - met wie hij al een kleine geschiedenis heeft. "Ik voel me gewoon heel veilig en vertrouwd. Uit mijn kant denk ik echt wel dat het iets kan worden. Het voel gewoon heel erg fijn en leuk met hem", aldus Oriana.

Wie er overduidelijk géén klik met Oriana heeft is Serena. "In het huis merk je veel onzekerheden bij de dames, en dit neemt een beetje de sfeer over en dat is niet de bedoeling", vertelt Jolijn over de situatie. Ook de andere meiden voelen dat er iets 'loopt te borrelen'. "Ik heb haar niets aangedaan, maar ik voel gewoon een spanning", lucht Serena haar hart bij haar concurrenten. "Ik weet ook niet waarom."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Maxime in de Bachelor-villa wél vertelde over de kus met Tony

Maar de gemoederen lopen pas écht hoog op als Tony de zes dames die nog niet met hem op date zijn geweest de volgende dag uitnodigt op de kartbaan - voor een wedstrijd waarbij er veel op het spel staat. Omdat de bachelor houdt van vrouwen die er niet voor terugdeinzen om een beetje gas te geven, laat hij ze tegen elkaar racen. De winnaar verdient de 'Wild Rose' en kan hiermee een date van een van de andere meiden afpakken. Amanda blijkt het snelst en gaat er met de prijs vandoor: "Ik hoop dat de rest me het niet kwalijk gaat nemen, als ik het in ga zetten. Het voelt gewoon heel erg dubbel. Ik ben er heel erg blij mee, maar ik denk ook dat het heel moeilijk gaat zijn."

Toch is het op de racebaan niet alleen rozengeur en maneschijn. Serena blijkt namelijk ook niet op één lijn te zitten met India. Als zij na de spannende wedstrijd even tegen haar aan wil uitpuffen, reageert Serena niet bepaald sportief. En dat valt ook Tony op: "India ging even bij Serena liggen zo van: ik moet even uitrusten, en Serena wilde dat een soort van niet..." Daarom ‘offert’ de dj zich wel op en neemt India in zijn armen. "Dat ging eigenlijk heel snel en dat voelde eigenlijk wel heel erg relaxt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eerste kus De Bachelor is een feit: 'Wilde d'r proeven'

Het lijkt erop dat Serena met die actie haar eigen glazen heeft ingegooid, want tijdens de rozenceremonie laat Tony weten niet verder met haar te willen. "Ik heb ervoor gekozen om Serena te laten gaan omdat ik, na meerdere malen haar te hebben ontmoet, niet voelde dat er aantrekkingskracht vanuit haar kant kwam. Serena was het niet voor mij."

Hoe het nu verder gaat, dát zie je morgen. Iedere donderdag verschijnt er namelijk een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!