Tony Junior Beeld © Tom Cornelissen/Videoland

Kandidaten De Bachelor doen juicy onthullingen in Vrijgezellig

19 juli 2021 07:39

Maar liefst twintig singles vertrokken een paar weken geleden naar Kroatië om te strijden om het hart van Tony Junior (31). Elke week zie je in 'De Bachelor' wie er indruk maakt en een roos van hem ontvangt. RTL Boulevard blikt in de online videoserie 'Vrijgezellig' samen met de dames terug op het avontuur van hun leven.

Na een roerig liefdesleven weet Tony precies wat hij zoekt in een partner en is de dj helemaal klaar voor de volgende stap: zich openstellen voor de liefde in een van de grootste internationale datingshows van dit moment. Hoe dat hem afgaat zie je elke week in De Bachelor bij Videoland, maar als je wil weten wat er zich écht allemaal afspeelde in de villa en met wie Tony de beste klik had, moet je bij RTL Boulevard zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diva uit De Bachelor reageert op kritiek: 'Teletubbie die aan de crack zit'

In de online videoreeks Vrijgezellig blikken we elke week met twee kandidaten terug op hun tijd in het programma. We bespreken hun hoogte- en dieptepunten, checken wat er over ze wordt gezegd op social media en wat de toekomst voor hen in petto heeft.

De eerste aflevering, met de Diva en Oriana, is vanaf vrijdag 23 juli te zien bij RTL Boulevard en RTL XL.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oude bekende van Tony Junior duikt op als deelnemer in De Bachelor

Elke donderdag verschijnt een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland. Wat Tony zoekt in een vrouw legt hij uit in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!