Beeld © Netflix

Netflix kondigt extra afleveringen van Love Is Blind aan

19 juli 2021 07:38

Ruim een jaar nadat de hitshow 'Love Is Blind' is uitgezonden, kondigt Netflix niet één, niet twee, maar drie nieuwe afleveringen aan met de cast - ja, ook met Jessica! - van het eerste seizoen. Dat schrijft 'The Tab'.

Het is inmiddels meer dan twaalf maanden geleden dat de cast van Love Is Blind hun opwachting maakte in de unieke datingshow. De grote vraag is nu: wie zijn er nog samen na hun weg naar het altaar? Vanaf 28 juni kom je achter alle drama die zich af heeft gespeeld ná de slotaflevering van het eerste seizoen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe gaat het nu met de koppels van Love Is Blind?

In After the Altar, de reünie van drie afleveringen, blikken alle kandidaten terug op de periode nadat de camera's stopten met draaien. Netflix onthult dat het een reünie wordt waarbij oude wonden geheeld worden en waar misschien wel nieuwe wonden worden gemaakt. Met kandidaten die na al die tijd - ze hebben elkaar inmiddels twee jaar geleden ontmoet - nog steeds gelukkig zijn met elkaar en anderen die nog steeds de ware zoeken, belooft het in ieder geval een zinderend einde van het eerste Love Is Blind-seizoen te worden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Love Is Blind-sterren kenden elkaar al vóór de show

In Love Is Blind ging een groep Amerikanen het ultieme liefdesavontuur aan. Ze leerden iemand kennen in een afgesloten kamer en trouwden elkaar 'blind'. Kandidaten gaven elkaar het jawoord op basis van elkaars persoonlijkheid en de band die tijdens hun gesprekken ontstond. Het leverde succesvolle matches op, maar ook matches die uitliepen op één groot drama. Het eerste seizoen is nog steeds te zien op Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!