Beeld © RTL

Gaby verbaast zichzelf in Ik Weet Er Alles Van: 'Heb ik het goed?'

12 juli 2021 20:36

Een spiksplinternieuw seizoen 'Ik Weet Er Alles Van VIPS' is van start gegaan. Presentator Ruben Nicolai (46) legt bekende Nederlanders (en Vlamingen) het vuur aan de schenen in zijn kennisquiz. In de eerste aflevering is het Gaby Blaaser (35) die eigenlijk vooral zichzelf verbaast.

"Wat gebeurt hier?"

In de eerste ronde spelen de zes kandidaten, Erik van Looy, Klaasje Meijer, René le Blanc, Edson de Graça, Monique Smit en Gaby Blaaser om de plek van spotspeler. Terwijl Edson de vraag over Klaasjes specialisme in de categorie klassieke muziek niet goed kan beantwoorden en Monique de vraag over Edsons specialisme in de categorie roofdieren foutief beantwoordt, glipt Gaby foutloos door de eerste ronde heen. Al verrast ze zichzelf nog wel even tijdens de vraag over roofdieren. "Heb ik het goed?" vraagt ze, na het goede antwoord te hebben gegokt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Déze sterren doen mee aan VIPS-versie Ik Weet Er Alles Van!

De realityster heeft uiteindelijk als enige alle zes vragen goed. Sterker nog: in de eerste ronde kan niemand in haar schaduw staan. Alleen Edson heeft vier vragen goed beantwoord. De rest minder.

En daarmee is Gaby degene die spotspeler is geworden in de eerste aflevering van een nieuw seizoen Ik Weet Er Alles Van VIPS. "We hebben het beste meisje van de klas", zegt Ruben. "Wat gebeurt hier?!" Gaby zelf lijkt ook licht verbaasd. "Geen idee wat er gebeurt." Als Ruben zegt dat Gaby zelf ook verbaasd lijkt, bevestigt ze dat. "Eigenlijk wel, ja."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ik Weet Er Alles Van VIPS-kandidaten slaan aan op dildovraag

Ik Weet Er Alles Van VIPS zie je iedere werkdag om 20:00 uur op RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!