Tony Junior Beeld © Tom Cornelissen/Videoland

Neemt deze bachelor volgend seizoen het stokje over van Tony?

13 juli 2021 13:06

Hoewel Rick Brandsteder (37) helemaal in zijn element is als presentator van 'De Bachelor', draagt hij zelf die titel net zozeer als hoofdpersoon Tony Junior (31). Rick is namelijk nog steeds single. In gesprek met 'VROUW' vertelt de rokkenjager dat hij om die reden niet alleen is gevraagd als presentator, maar óók als kandidaat voor het volgende seizoen.

"Het lijkt me fantastisch mooi dat twintig vrouwen zich speciaal voor mij zouden aanmelden"

Rick, die zichzelf als een soort wingman ziet, vindt het mooi om Tony te begeleiden tijdens zijn zoektocht naar liefde - iets wat hij in het eerste seizoen al deed bij Gaby Blaaser. Het gerucht ging echter dat hij met haar meer deed dan alleen 'begeleiden'. Dat is volgens de presentator onzin. "Gaby en ik kennen elkaar al van vroeger", legt Rick uit. "Ze is een topvrouw en we kunnen het goed met elkaar vinden. Niet meer dan dat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cilian uit De Bachelor: 'Te snel de diepte in gegaan'

Toch was het geen gek idee: Gaby was destijds namelijk single (and ready to mingle) en ook Rick had geen relatie - nog steeds niet overigens. Is dat een open sollicitatie voor het derde seizoen? "De programmamakers proberen me ook al een tijdje zover te krijgen", zegt de presentator in de bijlage van De Telegraaf. "Ik heb erover nagedacht, maar nee, dat gaat niet gebeuren. Ik vind de liefde zo persoonlijk en kwetsbaar. Dat houd ik liever voor mezelf."

Al snapt hij wel dat mensen op deze manier op zoek gaan naar de liefde: "Het lijkt me fantastisch mooi dat twintig vrouwen zich speciaal voor mij zouden aanmelden. De kans dat die ene ertussen zit, is aanwezig. Maar ik doe het toch liever op de ouderwetse manier. Daar heb ik geen duizenden toeschouwers bij nodig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Brandsteder: 'Als zoon van stond ik 2-0 achter'

De zoon van Ron Brandsteder zoekt iemand die het liefst een beetje zorgzaam is met een lieve uitstraling en die, net als Rick, enorm houdt van lachen en niet bang is om te zeggen waar het op staat. "Ik denk dus dat een potentiële liefde niet te veel moet afgaan op wat ze over mij heeft gelezen, maar dat ze de tijd moet nemen om me echt te leren kennen voordat ze een beslissing neemt. (...) Ik vind het vooral belangrijk dat ze puur en eerlijk is. In spelletjes en trucjes heb ik geen zin meer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Brandsteder over Bachelor: 'Past bij hoe ik nu in het leven sta'

Iedere donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland. Wat Tony zelf zoekt in een vrouw, legt hij uit in onderstaande video.

Tony Junior onthult wat hij zoekt in zijn ideale vrouw

00:49
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio van Temptation Island is óók de nieuwe bachelor

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!