Beeld © Videoland/Feriet Tunc

GTST komt met miniserie over knappe dokter Roman

13 juli 2021 15:38

Op Videoland is binnenkort een exclusieve miniserie te zien over het nieuwste personage in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. In 'Dokter Roman' treedt acteur Kiefer Zwart (32) net als in GTST in de rol van de knappe huisarts Roman van Loon. Hij wordt verdacht van het stalken van zijn ex en de politie zit hem dan ook op de hielen. Maar wat is er nou echt gebeurd?

"Is Roman echt de belager of is hij slachtoffer van een manipulatief spel?"

Het leuke nieuws werd onlangs bekendgemaakt door Videoland. De streamingdienst laat het volgende weten: 'Dokter Roman is een psychologische miniserie van GTST. Hierin wordt de nieuwe huisarts van Meerdijk, Roman van Loon, verdacht van het stalken van zijn ex en wordt hij door een rechercheteam van de politie verhoord. Door middel van flashbacks kun jij achterhalen wat er nou écht gebeurd is. Is Roman echt de belager of is hij slachtoffer van een manipulatief spel?' 

De serie is vanaf 19 augustus te zien op de streamingdienst. Hieronder krijg je alvast een voorproefje van de knappe huisarts. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Trotse Hamza Othman over eerste GTST-zomercliff

Eind juni werd bekend dat Kiefer een rol heeft bemachtigd in de soapserie. De Nederlandse McDreamy komt na de zomerstop de huisartsenpraktijk van Anton Bouwhuis versterken, maar Goede Tijden zou Goede Tijden niet zijn als de knapperd niet behoorlijk wat hoofden op hol zou brengen. Zo maakt de nieuwkomer diepe indruk op Antons vrouw Linda. 

RTL Boulevard sprak uiteraard met Kiefer over hoe hij Meerdijk op stelten gaat zetten. In de video hieronder zie je het hele fragment nog eens terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goede tijden: op deze dag begint het nieuwe seizoen van GTST

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!