B&B Vol liefde - aflevering 2 Beeld © Videoland

Wc-bril blijkt sleutel tot hart van Caroline in B&B Vol liefde

14 juli 2021 12:53

Van Caroline (49) uit 'B&B Vol liefde' kun je een hoop dingen vinden, maar dat ze niet proper is zeker niet. De eigenaresse van een Oostenrijkse bed & breakfast staat vaak met haar stofzuiger en poetsdoek klaar om alles lekker schoon te maken. En laat dat nou ook hetgeen zijn wat ze zoekt in een partner.

"Kijk, een man naar mijn hart"

Kijkers van B&B Vol liefde konden gisteren al zien hoe Eric en Nico de B&B van Caroline in Bad Kleinkirchheim betrokken. De aankomst van de mannen zorgde voor de nodige stress bij de eigenaresse. Haar oplossing? Soppen. Ze wilde haar hoofd namelijk even leegmaken. "Ik ben nog even gaan stofzuigen en even heel snel met de dweil erdoorheen gedaan." Ze lag uiteindelijk om half een in bed.

De mannen hoorden vanuit hun kamers hoe de vrouw des huizes nog druk in de weer was en het valt Caroline wel een klein beetje tegen dat ze haar niet kwamen helpen. "Nico bracht het met een grapje, dat stofzuigen, maar ik denk dat er toch ook wel een serieuze ondertoon in zat. Ik had - als ik hem zou zijn geweest - misschien wel gezegd: 'joh, kan ik de volgende keer nog even iets voor je doen voordat wij naar boven gaan.'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze wereldse singles hopen verliefd te worden in B&B Vol Liefde

Even later, als de mannen de handen wél uit de mouwen steken, maar dan in de tuin, gaat Caroline op onderzoek uit. Zijn de kamers van de mannen een beetje proper? "Ik ben stiekem wel benieuwd hoe zij hun kamers achterlaten." De kamer van Nico ziet er 'voor een man op zich wel goed uit', vindt Caroline. Het vieze glas in de gootsteen lijkt ze hem te vergeven. Maar dan: de wc-bril. "Dit is natuurlijk zijn appartement dus hij mag hem omhoog laten staan in dit geval. Maar stel dat wij zouden samenwonen, dan vind ik het wel fijn als hij hem naar beneden doet."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Vanaf 12 juli: B&B Vol Liefde

Dan is de kamer van Eric aan de beurt, komt deze wel door de ballotage commissie? Caroline ziet al meteen iets dat haar bevalt: Eric heeft zijn kopje op de vaatdoek gezet en hij heeft zijn schoenen op het schoenenrekje gezet. 10 punten! "Nu zijn we benieuwd naar de wc." En ook daar scoort Eric punten. "Kijk, een man naar mijn hart. De wc-bril is omlaag. Dat is weer een pluspuntje als het ware."

Of de kansen van Nico nu al zijn verstreken zien we vanavond in een nieuwe aflevering van B&B Vol liefde, om 20.30 uur op RTL 4. Je kunt het programma ook vooruitkijken bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!