B&B Vol liefde - aflevering 3 Beeld © Videoland

Sfeer in huize Bert zakt tot nieuw dieptepunt in B&B Vol liefde

15 juli 2021 11:26

Kijkers van 'B&B Vol liefde' kunnen al een paar dagen volgen hoe de gezelligheid tussen Bert (59) en zijn vrouwen soms ver te zoeken is. Discussies over tal van onderwerpen - de smaak van de perentaart, het wassen van je gezicht, of de kamer van Bert of Romana is - passeren de revue. Inmiddels is de sfeer in de Franse B&B dan ook aardig grimmig, zo zagen we woensdagavond in aflevering 3.

"Als je naar huis wil gaan, dan moet je gaan"

Hoewel Bert er alles aan doet om het gezellig te maken in zijn B&B, lijkt dat maar niet te lukken. Werkelijk over alles wordt gediscussieerd: wie opperde dat Ysolde zou koken, of je je gezicht moet wassen voor je gaat slapen, of Ysolde dat cadeautje nou zelf heeft gekocht en het gebruik van botox. En dan zien we nog niet eens alles op tv. De ruzie waar de discussie 's avonds in uitmondde, is namelijk niet gefilmd. Gelukkig wordt die 's ochtends nog wel even fijntjes voor de camera besproken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wc-bril blijkt sleutel tot hart van Caroline in B&B Vol liefde

Volgens Romana (51) draaide die ruzie om 'heftige gesprekken over het geloof'. Ze legt uit: "De een noemt het een sekte en de ander noemt het geen sekte." Romana is op zijn zachtst gezegd vurig te noemen, maar toch blijkt zij géén onderdeel van de ruzie te zijn geweest. "Ik noem het helemaal niks." Het zijn juist Bert en Ysolde (49) die het met elkaar aan de stok hebben gekregen.

Ysolde is namelijk gelovig en lid van een kerk, wat door Bert bestempeld wordt als een sekte. Zij heeft het gevoel dat ze zich al haar hele leven moet verdedigen voor haar geloof en dat was dus op deze avond wederom het geval. Om die reden zou ze een paar keer hebben geroepen naar huis te willen. Op een gegeven moment was Bert daar klaar mee: "Als je naar huis wil gaan, dan moet je gaan. Heel simpel gewoon." Toch bleef Ysolde, omdat ze een paar wijntjes op had en niet in de auto wilde stappen.

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Het liefdesavontuur van Caroline in B&B Vol Liefde

De volgende dag lijkt er geen vuiltje aan de lucht. Bert en de dames gaan zelfs op visite bij Franse vrienden van Bert. "Hij is goudeerlijk", zegt de Franse dame over Bert, iets wat Ysolde de avond ervoor aan den lijve heeft ondervonden.

Als Romana en Ysolde op pad gaan voor boodschappen, blikt Bert terug op de ruzie. "Dan gebeurden er wel wat dingetjes waar ik het gewoon niet mee eens ben en dan ben ik er gewoon klaar mee. Dan komt het zwart-witte wel bij mij naar boven. Ik vond het wel goed van Romana dat ze zei: 'Nu moet je gewoon rustig aan doen.' Maar goed, er ging wel iemand een paar keer over de grens bij mij."

Het steekt Bert dat Ysolde een paar keer riep dat ze naar huis wilde. Na een keer of acht herhalen was bij hem de maat vol. "Pak je tas en ga maar lekker." Hij had verwacht dat ze er de volgende dag op terug zou komen. "Ik denk dat ze dat niet kan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze wereldse singles hopen verliefd te worden in B&B Vol Liefde

Hoe het afloopt tussen Bert en Ysolde zien we vanavond in weer een nieuwe aflevering van B&B Vol liefde, om 20.30 uur op RTL 4. Of bekijk de uitzending nu al bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!