Sex/Life Beeld © Amanda Matlovich/Netflix

Eindelijk antwoord: kreeg Adam in Sex/Life 'hulp' van prothese?

20 juli 2021 17:10

Het maakt niet uit of je het eerste seizoen van Netflix-hit 'Sex/Life' wel of niet hebt gezien, bijna iedereen is inmiddels bekend met de beruchte derde aflevering. Al wekenlang kunnen we online niet om de nogal grafische douchescène heen, maar de hamvraag is: heeft acteur Adam Demos (36) nou écht zo'n, eh, prominente pielemuis? Het moment waarop we hebben gewacht is hier: dit is het verlossende antwoord.

Actrice Sarah Shahi, die de rol van Billie speelt in de serie én in het echt ook een setje met Adam vormt, wist het al en nu weten wij het ook. Hoewel eerder nog werd beweerd dat Adams aubergine hartstikke echt is, blijkt het helaas toch te gaan om een prothese. Dat heeft iemand die meewerkte aan de serie laten weten aan Newsweek. Volgens de bron moest er flink wat hulp aan te pas komen om het gewenste resultaat te bereiken.

Maar de - zo kunnen we inmiddels wel stellen - beroemdste penis ter wereld is niet het enige dat gefaket werd in de show. Ook in de scènes waarin Billie borstvoeding geeft is er namelijk gebruik gemaakt van prothese-borsten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Híer kun je de acteurs en actrices van Sex/Life van kennen

De nu al veelbesproken Netflix-serie vertelt het verhaal van de liefdesdriehoek tussen een vrouw (Billie), haar betrouwbare man (Cooper) en haar ex-vriend (Brad). Volgens de streamingdienst werpt de serie een 'provocerende nieuwe kijk op de vrouwelijke identiteit en verlangen'. Billie is nu dan misschien een keurige huismoeder in een buitenwijk, ze heeft niet altijd zo geleefd.

Voor ze haar loyale man aan de haak sloeg en naar Connecticut verhuisde, leefde ze er samen met haar huisgenoot op los in New York City. Terugkijkend op haar avontuurlijke nachten met haar sexy ex Brad, een man over wie ze nooit echt heen is gekomen, schrijft ze haar fantasieën op in een dagboek. Dat door haar huidige man gevonden wordt...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeps: fans van Sex/Life spotten grote fout in beruchte douchescène

Sex/Life is nu te zien op Netflix. Tijd te kort om alles door te spitten op zoek naar de spraakmakende scène? Je kunt ook gewoon doorspoelen naar 19 minuut 50 in aflevering 3.

Liever iets van Nederlandse bodem? Zet dan de nieuwe serie Swanenburg snel op je lijstje!

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!