Beeld © Nikhol Esteras/Netflix

On fire: nieuw seizoen van Too Hot To Handle staat nú op Netflix

21 juli 2021 09:41

Goed nieuws voor liefhebbers van het vermakelijke liefdesavontuur 'Too Hot To Handle'. Netflix heeft zojuist een nieuw seizoen online gegooid.

Deze keer geen afleveringen met Amerikanen, Britten, Australiërs, Canadezen en een verdwaalde Fransman op één of andere tropische bestemming, maar een groep hitsige, jonge en bovendien vrijgezelle Brazilianen die géén idee hebben waar ze 'ja' op hebben gezegd. De groep denkt namelijk op een zonvakantie vol liefde en vooral lust te zijn, maar niets blijkt minder waar als de bekende Lana - de 'virtuele assistent' - opduikt om hun reis te verstieren. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Too Hot To Handle-fans opgelet: er komt een Braziliaanse versie

Het tweede seizoen van de Engelstalige versie staat nog maar nét online, maar je wordt dus nu alweer getrakteerd op gloednieuwe afleveringen van de Braziliaanse versie, die officieel Brincando com Fogo (spelen met vuur) heet. Met 500.000 real (omgerekend 82.000 euro) in het spel is het maar de vraag of de hitsige kandidaten zichzelf in toom weten te houden of dat het geld binnen de kortste keren de prijzenpot uitvliegt. 

Het is de bedoeling dat ze tijdens de opnames een celibatair bestaan leiden in een paradijselijke 'no-bone zone'. Zoenen, zelfbevrediging en een ander op een seksuele manier aanraken is eveneens ten strengste verboden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoe gaat het nu met de koppels van Too Hot To Handle seizoen 2?

De trailer van Too Hot To Handle: Brazil heeft weliswaar geen Engelstalige of Nederlandstalige ondertiteling, maar zeg nou zelf: die heb je waarschijnlijk echt niet nodig als je de volgende beelden ziet. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!