Beeld © Niete/Netflix

Hoofdrolspeler Élite bevestigt vertrek uit serie: 'Tot ziens'

20 juli 2021 20:15

Hoewel fans van de serie 'Élite' het vijfde seizoen hebben om naar uit te kijken, zullen ze het wel zonder één van de hoofdrolspelers moeten doen. De 24-jarige acteur Miguel Bernardeau, die Guzmán speelt in de serie, heeft namelijk in een Instagram-video laten weten dat hij niet meer te zien zal zijn in de volgende reeks.

"Ik zal jullie altijd in mijn hart meedragen"

Zijn vertrek komt niet helemaal uit de lucht vallen, want eerder zagen we al dat Guzmán in de serie zijn koffers had gepakt. Hij zou samen met Ander op reis gaan. Nu blijkt dus dat hij hierna ook niet meer zal terugkeren. Voor de trouwe fans van de serie zal dit een flinke domper zijn, want Guzmán zorgde voor de nodige drama.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Web van leugens breidt zich uit in vierde seizoen van Élite

"Voor diegenen die de finale van Élite seizoen 4 al gezien hebben wil ik graag afscheid nemen en jullie ook een dikke knuffel sturen", zo begint Miguel de video. "Ik wil het hele Élite-team bedanken, de productie, de regie, mijn castleden, degenen die er nog zijn, degenen die dat niet meer zijn, ik zal jullie altijd in mijn hart meedragen en het was een enorm genoegen om met jullie samen te werken. Bedankt Netflix dat je ons de kans hebt gegeven, aan de makers en vooral aan Guzmán die me heeft geleerd dat het nooit te laat is om te veranderen. Tot ziens."

Gelukkig betekent het vertrek van Guzmán niet het einde van de serie. Er is al een tijdje bekend dat er ook een vijfde seizoen zal komen, maar een definitieve datum is nog niet genoemd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gossip Girl meets Élite: dit is Netflix-serie Blood & Water

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!