Jacob B&B Vol Liefde Beeld © RTL/B&B Vol Liefde

Horen we het goed? Zet Jacob uit B&B Vol Liefde zijn villa te koop?

20 juli 2021 20:05

Maandagavond maakten we in 'B&B Vol Liede' kennis met de de 60-jarige levensgenieter Jacob, die alweer 35 jaar in het zonnige Portugal woont en in het bezit is van een keet van een villa met grote cactustuin én tennisbaan aan de kust in de Algarve. Hij verwelkomde vier vrouwen, maar het is nog maar de vraag of de uiteindelijke winnares er kan blijven wonen...

De sportieve Jacob is veel bezig met de natuur en dieren. De vier dames - die het maar niets vonden dat zijn hulp haar tijd doorbracht in de zon - die hij maandag verwelkomde op zijn landgoed, kregen dan ook meteen die kant van hem te zien. Hoewel de sportieveling het nog altijd reuze naar zijn zin heeft in de Algarve, gingen er verschillende geruchten dat Jacob zijn Portugese stekje te koop zou hebben gezet.

RTL Boulevard ging even op onderzoek uit en trok aan de bel bij het programma, die vertelde dat Jacob zo nu en dan zijn woning in de verkoop zet om te kijken hoe het huis in de woningmarkt ligt. Maar hij is zéker niet van plan te verhuizen en wil nog een aantal jaar op de prachtige plek blijven. Gelukkig maar!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dames B&B Vol liefde niet te spreken over zonnende werkster

In B&B Vol Liefde gaan alleenstaande B&B-eigenaren op verschillende plekken in Europa op zoek gaan naar de liefde van hun leven. Gaat het ze lukken iemand te vinden met wie ze hun droom kunnen delen? Volg hun zoektocht zeven weken lang elke maandag t/m donderdag om 20.30 uur bij RTL4. Of kijk de afleveringen terug bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxanne van B&B Vol liefde was al eens eerder op tv te zien

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!