Beeld © RTL

Bert en Romana laten temperatuur stijgen in B&B Vol Liefde

22 juli 2021 07:40

In 'B&B Vol Liefde' is vooralsnog niet zozeer sprake van romantiek, maar in de aflevering van woensdag 21 juli laten Bert en Romana in Frankrijk daar verandering in komen. De twee trekken zich even terug in een bloedhete sauna.

"Oh, fack. Heet"

Als Bert vlak na het wakker worden in Frankrijk vraagt wie van de dames die op bezoek zijn even in de sauna wil, zegt Romana dat ze daar wel interesse in heeft. "Als jij hem aanzet." Nadat Bert een ontbijtje voor Romana, Ysolde en de pas gearriveerde Annemarie heeft gemaakt, duikt hij samen met Romana de sauna in.

"Oh, fack. Heet", zegt de blondine nadat ze de sauna binnenstapt. "Ah, het is wel lekker", vervolgt ze. Bert zegt instemmend: "Ja, het is heel lekker." Ondertussen helpt Ysolde nieuweling Annemarie haar koffers in te pakken.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dames B&B Vol liefde niet te spreken over zonnende werkster

Na een momentje in de sauna nemen Romana en Bert ook nog een duik in het zwembad. "Lekker he?" vraagt Bert. "Koud...", zegt Romana bibberend. Vervolgens wil Romana heel attent de handdoek van Bert aangeven, maar die hint snapt hij niet. "Flikker jij even op, waar is je eigen handdoek?" zegt hij bits. "Ik wilde je de handdoek gewoon aangeven", zegt Romana daar weer op. "Sorry, zegt hij vervolgens." Romana: "Jij moet nog een hoop leren."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sfeer in huize Bert zakt tot nieuw dieptepunt in B&B Vol liefde

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!