Oriana in De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Oriana had twijfels na 'rozen-actie' Tony: 'Vond het echt niet leuk'

23 juli 2021 07:38

De Amsterdamse Oriana (28) had in 'De Bachelor' al bijna haar koffers gepakt, maar daar dacht Tony Junior (31) toch écht even anders over. Om haar gevoelens te testen besloot de dj haar te foppen, om haar vervolgens alsnog de laatste roos te geven. Of ze het hem kwalijk neemt, vertelt ze in de eerste aflevering van 'Vrijgezellig', dé nieuwe online serie van RTL Boulevard.

"Hij zag op dat moment dat ik oprecht was"

Oriana weet wat ze wil: een volwassen en serieuze relatie om samen met iemand aan de toekomst te bouwen. Maar of Tony nu zo serieus is..? In de aflevering van afgelopen donderdag is namelijk te zien hoe de begeerde bachelor besluit de gevoelens van Oriana te testen door net te doen alsof ze deze week geen roos van hem krijgt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony krijgt het druk in De Bachelor: dames strijden om aandacht

Hoewel de Amsterdamse er nu wel de lol van inziet, was dat in Kroatië wel even anders. "Achteraf kan ik er wel mee omgaan, maar op dat moment vond ik het echt niet leuk. Ik gunde het Sara natuurlijk ook echt wel, die roos", blikt ze terug op het moment. "Maar hij wilde kijken of het gevoel naar hem oprecht was. (...) En hij zag op dat moment dat ik oprecht was."

Of de dj Oriana nog een keer in de maling gaat nemen? Dat zie je aanstaande donderdag in een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Onderlinge strijd in De Bachelor: 'Tony mag dit niet doorhebben'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!