Diva in Vrijgezellig Beeld © Vrijgezellig

Diva uit De Bachelor vond het lastig zich te uiten naar 'ongemakkelijke' Tony

24 juli 2021 11:48

Het is in Casa Rosa vechten om de aandacht van Tony Junior (31). In 'Vrijgezellig', het nieuwe online format van RTL Boulevard, vertelt ook ' De Bachelor'-kandidaat Diva (22) dat ze die druk voelde.

"Ik had ook het idee dat Tony heel vaak ongemakkelijk was"

Volgens de kleine druktemaker was er onderling tussen de meiden niet echt concurrentie, maar snakten wel alle vrouwen naar aandacht van de felbegeerde bachelor. En dat leverde soms best ongemakkelijk momenten op, ook met Tony. "Ik had ook het idee dat Tony heel vaak ongemakkelijk was", vertelt Diva aan Oriana.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oude bekende van Tony Junior duikt op als deelnemer in De Bachelor

Vooral op groepsdates was het soms even zoeken voor een momentje met de dj. Iets wat Diva best lastig vond vertelt ze: "Als je met meerdere meiden op date was dan vond ik het ook lastig om naar hem te uiten hoe ik ons zag matchen, omdat die meiden er dan ook waren. Je wil toch iedereen de ruimte geven, maar toch ook weer niet."

Of Diva snel meer aandacht krijgt van Tony? Dat zie je aanstaande donderdag in een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Tony Junior maakt vliegende start met eerste Bachelor-date

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!