Orina in Vrijgezellig Beeld © Vrijgezellig

Oriana uit De Bachelor: 'Zeker geen voorsprong dat ik Tony al kende'

25 juli 2021 11:48

Waar veel meiden hun best moeten doen om de aandacht van Tony Junior (31) vast te houden in 'De Bachelor', heeft Oriana (28) al een streepje voor. De Amsterdamse kende de dj namelijk al. In de videoserie 'Vrijgezellig' van RTL Boulevard vertelt ze hoe het nu precies zit.

"Ik hoopte natuurlijk wel dat hij opmerkte dat ik het was. Anders was het natuurlijk een beetje awkward geweest"

Oriana vertelt voor de camera's van RTL Boulevard dat zij en Tony al een tijdje contact hadden via Instagram, maar dat het er maar niet van kwam om af te spreken. Dat De Bachelor op haar pad kwam was volgens Oriana dan ook geen toeval. Toch had ze hierdoor niet bepaald een voorsprong, zo vindt ze zelf.

"Ik had hem nog niet eens gezien en we hadden nog helemaal geen diepe gesprekken gehad", legt ze uit. "Ik snap wel dat mensen dat denken (…) Maar een voorsprong was het zeker niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Maxime in de Bachelor-villa wél vertelde over de kus met Tony

Het feit dat ze al een geschiedenis met Tony had hield haar juist tegen. Ze vertelt: "Ik had me opgegeven, maar toen besloot ik niet te gaan. Maar toen werd ik weer benaderd en dacht ik: dit had meant to be moeten zijn (...) Maar het is natuurlijk heel dubbel, want in het begin dacht ik: ik ga, gezellig. Tot ik in de auto zat, naar hem toe. Toen dacht ik: straks gaat het helemaal verkeerd en denkt 'ie: wie is dit en wat moet ze? Ik hoopte natuurlijk wel dat hij opmerkte dat ik het was. Anders was het natuurlijk een beetje awkward geweest."

Of er alsnog ongemakkelijke momentjes aankomen?  Dat zie je aanstaande donderdag in een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oude bekende van Tony Junior duikt op als deelnemer in De Bachelor

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!