Diva in Vrijgezellig Beeld © Vrijgezellig

Diva uit De Bachelor vond het 'vrij heftig' zichzelf terug te zien op tv

26 juli 2021 07:20

"Ik vond het wel heftig", vertelt Diva (22) in de eerste aflevering van 'Vrijgezellig', de nieuwe online videoserie van RTL Boulevard, als aan haar gevraagd wordt hoe het is om zichzelf terug te zien in 'De Bachelor'. "Dat viel me echt koud op m'n dak."

"Dat viel me echt koud op m'n dak"

Oriana is het daar echter niet mee eens. "Ik vond jou echt prachtig. Ik vond ook dat je een van de leukste ontmoetingen had met Tony. Het ging zo spontaan, je brak meteen het ijs", steekt ze haar vriendin een hart onder de riem.

Die ontmoeting weet de kleine dondersteen nog goed. "Na mijn ontmoeting was hij best wel ontspannen viel me op", vertelt ze met een grote glimlach. "Hij was een stuk rustiger. Of is dat heel arrogant om te zeggen?" 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Onderlinge strijd in De Bachelor: 'Tony mag dit niet doorhebben'

Hoewel Oriana vol lof spreekt over haar concurrentie, is niet iedereen zo positief. Vooral op Twitter kreeg de 22-jarige het flink te verduren na de eerste uitzending. Met name haar stem zorgde online voor veel ongeloof. Diva zelf ziet het probleem niet zo: "Ik las het allemaal, maar wist niet dat het zo erg was. Ik ben het natuurlijk al gewend en ik hoor die opmerkingen achter mijn rug om niet."

En omdat Diva niet op haar mondje gevallen is, besloot ze op een grappige manier af te rekenen met alle haters. "Ik laat ene Rianne uit Schiermonnikoog niet een beetje grappig laten doen over mijn stem, dan maak ik toch wel zelf de beste grap en daarom heb ik het beestje bij de naam genoemd: crack-Teletubbie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cilian uit De Bachelor: 'Te snel de diepte in gegaan'

Voorlopig gaat Diva - en haar stem - nergens heen. Of de match met Tony er al meer is zie je aanstaande donderdag in een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!