De Oranjezomer Beeld © De Oranjezomer, 23-07-2021, SBS6

Hélène Hendriks maakt flinke uitglijder: 'Niet zo eenvoudig'

25 juli 2021 14:07

De opening van 'De Oranjezomer' afgelopen vrijdag ging allesbehalve soepel voor Hélène Hendriks (40). De verslaggeefster kreeg de taak om symbolisch het Olympisch vuur aan te steken in het water, maar daar moest wel flink voor geoefend worden. "Ik heb het vier keer gerepeteerd en ik ben vier keer gevallen", vertelde ze na afloop aan tafel. "Het is nog niet zo eenvoudig."

"Ik heb het vier keer gerepeteerd en ik ben vier keer gevallen"

Na het EK en de Tour de France is het nu aan Wilfred Genee en Johan Derksen om hun ongezouten mening te geven over alles rondom de Olympische Spelen. Traditiegetrouw werd daarom in de show van afgelopen vrijdag het Olympisch vuur aangestoken. Hoewel Hélène Hendriks het er tijdens de uitzending zonder kleerscheuren vanaf brengt, was dat tijdens de repetities wel even anders.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hélène Hendriks ontkracht geruchten: 'Ben niet lesbisch'

"Wilfred jij weet: we houden absoluut niet van repeteren, maar we hebben dit vier keer gerepeteerd vandaag en ik ben vier keer in het water geflikkerd, dus ik doe het even rustig aan", lacht Hélène terwijl ze tot haar knieën in het water staat. Volgens Johan Derksen doet ze het perfect: "John de Mol heeft wel een neusje voor talent, die weet wel wie die aantrekt hoor."

Eigenlijk zou Estavana Polman de ceremonie volbrengen, maar omdat de handbalster net geopereerd is aan haar knie ging dat een beetje lastig. Wel schoof de sportvrouw aan aan tafel, wat haar veel lof opleverde. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ludieke vliegtuig-actie Nederlands elftal afkomstig van Oranjezomer

Kijk de uitzending hier terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!