Caroline B&B Vol Liefde Beeld © B&B Vol Liefde

Caroline hakt knoop door en stuurt eerste man naar huis in B&B Vol Liefde

26 juli 2021 21:30

In Oostenrijk is het in de B&B van Caroline (49) erg gezellig. Misschien wel iets té gezellig en Caroline merkt dan ook dat ze het lastig vindt haar aandacht te verdelen tussen de heren. Er zit volgens de schoonmaakkoningin dan ook niets anders op dan één van hen weg te sturen. 

"Ik ga ook echt voor dé liefde"

Caroline woont sinds mei 2019 in Bad Kleinkircheim in Oostenrijk, waar ze een stijlvolle lodge met vijf appartementen verhuurt. De voormalig stewardess kreeg door een zwaar ski-ongeluk in 2018 het besef dat het belangrijk is om je dromen na te jagen. Door haar deelname aan B&B Vol Liefde hoopt ze een sportieve Bourgondiër te ontmoeten die ook nog eens charmant is. En gecharmeerd van alle drie de mannen is ze zeker, maar Caroline heeft het best moeilijk met al dat testosteron en belt daarom een vriendin voor advies. 

"Er zijn nu drie mannen bij mij, maar heel eerlijk gezegd vind ik drie mannen toch een beetje veel in huis. Dus ik wil eigenlijk een keuze gaan maken tussen die drie mannen, maar ik vind dat eigenlijk best wel ingewikkeld, want ik vind het nooit fijn om iemand te kwetsen", lucht ze haar hart aan de telefoon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Híer kun jij een verblijf boeken in B&B's van 'B&B Vol Liefde'

Van haar vriendin hoopt ze het verlossende antwoord te krijgen. Want: "Hoe breng je toch zo’n shit boodschap?" Volgens haar goede vriendin is het belangrijk dat Caroline eerlijk is en vertelt wat haar minder aanspreekt. "Hij is wel heel erg aanwezig, veel praten, de boventoon voeren en de aandacht willen hebben", biecht de B&B-eigenaresse op. "Dat past ook niet helemaal bij mij, maar ik wil ook niet heel bot overkomen."

"Het is onmogelijk om mijn leven hier te leven met drie of vier mannen", verduidelijkt ze even later nogmaals voor de camera's. "Dus ik ga ook echt voor dé liefde en dan luister ik wel naar mijn hart. En dat houdt helaas ook in dat je dan een keuze moet maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bert en Romana laten temperatuur stijgen in B&B Vol Liefde

Caroline heeft dus een keuze gemaakt, maar of de soep ook zo heet wordt gegeten als 'ie wordt opgediend? Dat zien we morgen in weer een nieuwe aflevering van B&B Vol Liefde om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!