Maxime De Bachelor Beeld © Vrijgezellig

Maxime over Bachelor-exit: 'Tony stond er ineens anders in'

30 juli 2021 08:06

Even leek het een gelopen race voor de 29-jarige Maxime. Al tijdens haar eerste date met Tony Junior (31) proeft ze zijn lippen, maar die kus blijkt nergens toe te hebben geleid... In de zevende aflevering van 'De Bachelor' krijgt ze namelijk - tot ieders verbazing - géén roos. In 'Vrijgezellig' doet een aangeslagen Maxime uitgebreid haar verhaal.

"Eerlijk is eerlijk: de date verliep anders dan de allereerste keer dat we elkaar zagen"

Hoewel de Amsterdamse toegeeft dat haar laatste date met Tony hier en daar een beetje 'ongemakkelijk' was, had ze niet zien aankomen geen roos van hem te krijgen. Helemaal omdat de begeerde bachelor een paar uur daarvoor nog zijn villadeuren voor haar opende. "Ik denk dat wel duidelijk is wat mijn dieptepunt was", lacht Maxime als ze terugblikt op haar Bachelor-avontuur. "Ik had eigenlijk als eerste twee één-op-één-dates, die ook best wel romantisch afliepen. En dan word je eruit gebonjourd onder het mom van: een kus kan veel vertellen..."

Maxime vervolgt: "Eerlijk is eerlijk: de date verliep anders dan de allereerste keer dat we elkaar zagen, daar ben ik het absoluut mee eens. Het ging ook wat moeizamer want hij moest koken en praten, en dat ging niet goed samen. Daardoor vielen er ook een beetje ongemakkelijke stiltes."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oriana uit De Bachelor: 'Zeker geen voorsprong dat ik Tony al kende'

Toch vertrok Maxime met een positief gevoel terug naar Casa Rosa. "Als je dan bij de rozenceremonie bij de laatste drie staat en er komt zo’n comment… dan denk je in eerste instantie: de toon was niet goed. Maar als hij het zo voelde… subtiel was hij zeker niet. (...) Je ziet ook bepaalde quotes van dates dat je denkt: hij stond er echt ineens heel anders in, en dat had ik niet verwacht."

Ondanks haar abrupte exit, heeft de Bachelor-babe fijne gevoelens overgehouden aan haar eerste date met de dj.  "Als ik mag kiezen uit alle dates die ik heb gezien, dan vind ik mijn date eigenlijk wel het vetste. Mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeggen", blikt ze terug. Ze had zelfs al 'kriebels' na hun eerste ontmoeting. "Maar dat heb je al heel snel, als je zo’n leuke date hebt gehad", aldus Maxime.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Tony Junior intiem tijdens date in The Bachelor

Waarom Tony deze beslissing heeft gemaakt vertelt hij aanstaande donderdag in een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!