Femke De Bachelor Beeld © Vrijgezellig

Femke uit De Bachelor 'wist na truffeldate al dat het voorbij was'

01 augustus 2021 11:51

Hoewel Femke (30) in 'De Bachelor' meermaals op groepsdate ging, bleef die gewilde één-op-één-date uit. In 'Vrijgezellig', de online videoserie van RTL Boulevard, vertelt de Brabantse wat ze daarvan vindt.

"Ik vond het heel vriendschappelijk en merkte dat hij heel erg naar Jolijn trok"

"Ik heb niet echt één specifiek hoogtepunt", bekent Femke terwijl ze terugdenkt aan haar avontuur in Kroatië. "Ik heb wel dates gehad, maar ik kan nou niet zeggen dat ik daar nou echt van onder de indruk was... Ik denk dat mijn hoogtepunt het gesprekje op de rode loper was, dat verliep zo vloeiend. Ik denk dat we wel een kwartier met elkaar hebben lopen kletsen over onder andere motorrijden. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij hem toen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oriana had twijfels na 'rozen-actie' Tony: 'Vond het echt niet leuk'

Die speciale band was er tijdens de date op de vissersboot met Jolijn ook, maar bleef enkel vriendschappelijk. Femke vertelt: "Die connectie die voelde ik eigenlijk al niet bij de truffeldate... Ik vond het heel vriendschappelijk en merkte dat hij heel erg naar Jolijn trok en dat ik eigenlijk dacht: wat zit ik hier te doen? Ik wist eigenlijk al dat het toen voorbij was."

Of Tony zijn connectie met Jolijn verder gaat uitzoeken? Dat zie je aanstaande donderdag in een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Rick hint: 'Opvallendste move in De Bachelor komt volgende week'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!