Sophie Hilbrand en Khalid Kasem Beeld © Wessel de Groot en JW Kaldenbach

Naam opvolger De Vooravond met Sophie Hilbrand en Khalid Kasem bekend

28 juli 2021 11:19

De opvolger van het programma 'De Vooravond' heet 'Khalid & Sophie'. Dat bevestigt een woordvoerder van BNNVARA. Over de precieze invulling van het programma kan de omroep nog niets bekendmaken.

Eerder werd al bekend dat Sophie Hilbrand en Khalid Kasem het programma op NPO 1 vanaf augustus afwisselend gaan presenteren. Ze vervangen Renze Klamer en Fidan Ekiz, die in juni per direct van de buis werden gehaald met De Vooravond.

Angela de Jong sprakeloos na exit Renze en Fidan

08:59

Sophie deed al ervaring op als talkshowpresentatrice van Op1, waar ze sinds de start vorig jaar januari een vast duo vormde met Hugo Logtenberg. "Na anderhalf jaar Op1 smaakt de talkshowtafel naar meer", zei ze toen in een reactie. "Ik ga Hugo wel erg missen, maar ben er trots op dat ik voor m'n cluppie BNNVARA op die mooie plek, samen met een nieuw team, dit programma kan gaan maken. En ik ben ook wel benieuwd naar de nieuwe man in m'n leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Renze Klamer geeft update na exit De Vooravond: 'Het was een klap'

De naam van Khalid is opvallender. Hij heeft nog weinig presentatie-ervaring. De meeste kijkers zullen hem kennen als advocaat van zijn eigen advocatenkantoor en als woordvoerder van de familie van voetballer Abdelhak Nouri. Ook deed hij vorig jaar mee aan het programma De Slimste Mens, waarin hij tweede werd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maarten van Rossem maakt gehakt van K3 in De Slimste Mens

"Verwondering, interesse en enthousiasme. Dat is wat ik meeneem en wat zal moeten leiden tot mooie, inspirerende gesprekken", zei hij eerder in een verklaring. "Deze uitdaging lijkt in niets op wat ik tot nu toe gedaan heb, maar ik ben enorm gemotiveerd om met Sophie en het hele team een talkshow te maken waar mensen met veel plezier naar willen kijken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Op1 en De Vooravond verhuizen naar Hilversum

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!