Love Is Blind Beeld © Love Is Blind

Jessica van Love Is Blind: 'Mark ging tijdens verloving vreemd'

28 juli 2021 15:56

We doen allemaal gekke dingen in de naam der liefde, maar trouwen met iemand die je enkel gehoord hebt? Het is de normaalste zaak van de wereld in de Netflix-datingshow ‘Love Is Blind’. De grote vraag is alleen: wie zijn er twee jaar later nog samen na hun weg naar het altaar?

"Hij hield me al die tijd voor de gek"

In After the Altar, de reünie die maar liefst drie (!) afleveringen telt, blikken alle kandidaten terug op de periode nadat de camera's stopten met draaien. Hoewel niemand hun huwelijk een kans van slagen gaf, zijn Amber en Barnett nog altijd smoor op elkaar. Al vertelt Amber dat ze soms wel scheve blikken krijgen als mensen aan hen vragen hoe lang ze al getrouwd zijn, en vervolgens willen weten hoe lang ze elkaar al kennen. Het koppel kijkt dan ook uit naar de langverwachte reünie, maar Amber ziet er wel tegenop om Jessica te confronteren - die het koppel zelf de bijnaam 'Voldemort' heeft gegeven: Zij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden. 

"Ik heb geen interesse om Jessica weer te zien, nadat ze me zo beledigd heeft", vertelt Amber gekwetst voor de camera. "Ik vind het nogal brutaal om naar een feestje te gaan van een stel dat je uit elkaar wilde halen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze zagen we niet aankomen: Mark uit Love Is Blind wordt vader

Jessica zelf doet ook haar verhaal in de afleveringen: "Twee jaar geleden stond ik voor schut voor de hele wereld. Maar wat het experiment betreft zou ik niet willen veranderen. Ja ik was kwetsbaar en maakte fouten, maar het heeft veel mensen geholpen om mijn reis te zien."

Dat ze echter geen schijn van kans maakt blijkt wel als Barnett even later tegenover de jongens vertelt dat hij niet kan wachten om vader te worden. Er is alleen één kleine maar: hij en Amber wonen nu nog in een appartementencomplex en daar wil hij geen kind opvoeden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwarte dag voor Orphan Black-fans: serie verdwijnt van Netflix

Ook Lauren en Cameron hebben plannen om ouders te worden. Als het aan Lauren ligt heeft ze volgend jaar een kindje in haar armen. "We willen binnen een jaar beginnen, want ik word al wat ouder. Maar ik vind het wel een beetje eng, als ik eerlijk ben", vertelt ze.

Misschien wel één van de meest dramatische huwelijksceremonies van het seizoen was die van Giannina en Damian. De opvliegende Gigi stormde er letterlijk vandoor toen ze keihard werd gedumpt voor het altaar. Tot ieders verbazing maakten de exen in de eerste reünie-aflevering bekend hun liefde toch nog een kans te geven en nog altijd zijn ze samen. "Ze is bang om te trouwen door wat er toen gebeurde… wat voor iedereen traumatisch zou zijn", vertelt Damian als aan hem gevraagd wordt waarom er nog altijd geen ring om haar vinger zit. Ook de meiden vragen zich af waarom de twee nog niet getrouwd zijn. "We denken na over wat we willen", verdedigt Gigi zich. "Want ik wil hem niet kwijt. Hij is mijn persoon, mijn familie. Hij is mijn rots."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laatste seizoen Lucifer sneller dan gedacht te zien bij Netflix

Ook Mark, die binnenkort voor het eerst vader wordt, maakt zijn opwachting in de afleveringen. Niet fysiek, maar zijn naam komt regelmatig voorbij in de reünie. In Love Is Blind zagen we hoe hij gekoppeld werd aan Jessica, maar inmiddels weten we dat hij niet al te trouw was. Niet alleen dook hij na de verloving op LC, die ook meedeed aan de show, ook hield hij er nog meerdere vriendinnetjes op na - waaronder de moeder van zijn aanstaande kindje.

Jessica vertelt: "Na de show begonnen ze 1,5 jaar te daten, namen ze een hond en gingen samenwonen... Hij sliep al die tijd al met haar en nu weet ik dat er nog meer vrouwen waren. Dat zegt iets over je. Hoe kun je met een gerust hart slapen met dat op je geweten? Hij hield me al die tijd voor de gek."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geen idee wat te kijken? Dit zijn de 10 populairste Netflix-titels van nu

After the Altar is nu te zien bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!