Tony Junior De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Tony maakt keuze die niemand in De Bachelor had zien aankomen

29 juli 2021 15:53

Ze mocht binnen twee weken tijd niet één, maar twee keer op één-op-één-date met Tony Junior (31) in 'De Bachelor'. Er werd zelfs met regelmaat speeksel uitgewisseld, wat Maxime (29) de nodige zelfvertrouwen gaf. Maar wat ze toen nog niet wist is dat Tony dat vooral deed om zijn gevoelens te testen...

Let op: dit artikel bevat spoilers over de zevende aflevering van De Bachelor.

"Ik vind een simpele, lieve kus al heel veel zeggen"

Afgelopen weekend onthulde presentator Rick Brandsteder nog in RTL Boulevard dat er een enorme plottwist zat aan te komen in De Bachelor. Wie inmiddels aflevering 7 gezien heeft bij Videoland, begrijpt waarom Rick het had over een 'opvallende move'.

Hoewel Tony besloot Maxime uit te nodigen voor een romantisch diner in zijn villa, was het diezelfde Maxime die aan het einde van de aflevering haar koffers moest pakken. En dat terwijl ze juist met een goed gevoel de date afsloot. "Ik ga wel met een goed gevoel naar huis", vertelde de Amsterdamse nog onwetend voor de camera na hun tweede afspraakje. "Hoe onzeker de afgelopen dagen waren, zo goed voel ik me nu eigenlijk wel. Dus dat moet ik gewoon even vasthouden en hopelijk komt er snel weer een date."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oriana uit De Bachelor: 'Zeker geen voorsprong dat ik Tony al kende'

Maar die date kwam niet... Tijdens de rozenceremonie besloot de felbegeerde bachelor haar namelijk zonder enige uitleg terug naar Nederland te sturen. Vlak voor de opvallende actie nam Rick de bachelor nog even apart en vertelde Tony aan hem dat zijn gevoelens 'alle kanten op gingen'. 

"Wat ik gewoon heel erg belangrijk blijf vinden is, dat als ik iemand aanraak of een kus geef, wat er dan in mijn lichaam gebeurt. En wat ik denk dat een ander denkt te voelen. Voor mij is die kus heel belangrijk. Dat is of je op één level zit, of die energie overspringt en dat je het voelt voor elkaar. Ik vind een simpele, lieve kus al heel veel zeggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diva uit De Bachelor vond het 'vrij heftig' zichzelf terug te zien op tv

De laatste roos van de avond ging tussen Sarah, Maxime en Roos. "Voor mij is het hier, met zoveel vrouwen om mijn heen, moeilijk om echte gevoelens te ontdekken. Soms maakt een kus heel veel duidelijk", sprak Tony voordat hij de laatste roos aan Sarah gaf. Iets wat niemand, maar dan ook echt níemand had verwacht. Hoewel Roos al een voorgevoel had dat ze het veld moest ruimen, kwam dat voor Maxime uit het niets. "Ik kan niet eens blij zijn met mijn eigen roos", aldus Jolijn. "Het is echt een klap voor iedereen. Niemand zag het aankomen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Onderlinge strijd in De Bachelor: 'Tony mag dit niet doorhebben'

Waarom Tony deze beslissing maakte vertelt hij aanstaande donderdag in een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland. Maxime doet haar kant van het verhaal morgen al bij RTL Boulevard, in ons online format Vrijgezellig. Eerder deden Diva en Oriana daarin al een boekje open. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior schakelt opa en oma in voor intieme tatoeage

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!