Monica Geuze en Viktor Verhulst Beeld © Tom Cornelissen

Temptation Island: Love or Leave in augustus terug bij Videoland

29 juli 2021 17:49

Hoewel het met deze tegenvallende temperaturen soms lastig voor te stellen is dat het toch écht zomer is, wordt het volgende maand een stuk heter. Dan keert 'Temptation Island: Love or Leave' namelijk terug bij Videoland. De liefdesavonturen van vier koppels en vierentwintig singles worden dit keer gepresenteerd door Monica Geuze (26) en de Vlaamse Viktor Verhulst (26).

In het nieuwe seizoen is het wederom niet de vraag of de koppels de verleiding kunnen weerstaan, maar of ze met hun ware liefde zijn. Presentatrice Monica Geuze onthulde eerder in haar Videoland-realityserie Like Monica dat het 'absoluut' een juicy seizoen gaat worden. "Het is echt mega anders dan alle seizoenen hiervoor. Je gaat bijna denken 'Temptation, het riedeltje', maar het is nu echt weer wat anders."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica over nieuwe seizoen Temptation Island: 'Mega juicy'

Monica, die ook tijdens de opnames van de ultieme relatietest werd gevolgd voor haar realityserie, presenteert het programma samen met bekende Vlaming Viktor Verhulst. En volgens de YouTuber is het nog 'best een dingetje', dat verschil tussen Nederlanders en Vlamingen. Zo legt Viktor bij sommige woorden de nadruk op een andere klemtoon: 'vríj́gezellen' in plaats van 'vrijgezéllen'. 

De exacte datum van Temptation Island: Love or Leave is nog niet bekend wat. Wat we wél al weten is dat onderstaande koppeltjes hun opwachting maken in het nieuwe seizoen.

Zien: kandidaten arriveren op Temptation Island

00:38
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptation Island move over: nieuwe serie FBOY Island overtreft alles

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!