Beeld © RTL Boulevard

Tony Junior zag impact De Bachelor niet aankomen: 'Duizenden DM's'

01 augustus 2021 11:53

Kijkers van 'De Bachelor' kunnen nu al weken zien hoe Tony Junior (31) zijn droomvrouw probeert te vinden in het zonnige Kroatië. Wie denkt dat het alleen tijdens de opnames een heftig avontuur was voor de dj, heeft het mis.

"Ik krijg duizenden DM's per dag"

Tony vertelt in gesprek met RTL Boulevard dat het Bachelor-avontuur heel heftig is. "Ook wat er allemaal op me afkomt en de emotie." Het terugzien van zijn avonturen roepen ook de nodige emoties op.

De dj krijgt een hoop aandacht en dat zag hij niet aankomen. "Om heel eerlijk te zijn: ik krijg duizenden DM's per dag. Ik had nooit verwacht dat het zo'n impact zou hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Tony Junior laat vol trots zijn nieuwe tattoo's zien: 'Foutje boeit niet'

Gelukkig krijgt hij vooral positieve berichten en de nodige complimenten. "Het meeste is gewoon: 'Wow, ik dacht dat je anders was en je bent eigenlijk een lieve gast met het hart op de goede plek.' en dan denk ik: oh, wat lief. Dankjewel." Hij is heel blij met de reacties op zijn liefdesavontuur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony maakt keuze die niemand in De Bachelor had zien aankomen

In de zevende aflevering van De Bachelor is te zien hoe Tony Maxime naar huis stuurt en dat terwijl het leek alsof ze zo'n goede klik hadden. Niet alleen de kijkers van het programma waren met stomheid geslagen, ook Maxime moest er even van bijkomen. Ze vertelt erover in onze online serie Vrijgezellig:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!