Jolijn De Bachelor Beeld © Vrijgezellig

Jolijn over haar leeftijd-issues: 'Contrast schrikt af'

06 augustus 2021 08:04

Er gaat geen aflevering van 'De Bachelor' voorbij waarin de leeftijd van Jolijn (24) niet ter sprake komt. De cocktaildate met haar concurrente Maxime (29), die inmiddels niet langer in de race is voor het hart van Tony Junior (31), is dan ook niet voor niets één van haar dieptepunten. Dat vertelt de van oorsprong Enschedese Jolijn in 'Vrijgezellig', de online videoserie van RTL Boulevard.

"Ik heb gewoon een oude kop… Dat is nu eenmaal the story of my life"

Haar leeftijd is haar grootste onzekerheid. Blij was Jolijn dan ook zeker niet toen in aflevering vier Maxime besloot nogmaals te benadrukken dat Jolijn toch echt 'pas' 24 is. "Het is gewoon een onzekerheid van mij", doet Jolijn nu een boekje open. "En dat werd nu opeens zomaar verteld. Ik ben ook iemand die de controle wil hebben en nu verloor ik de controle, omdat iemand anders dit over mij vertelde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime uit De Bachelor klaar met vergelijking Maan: 'We lijken totáál niet'

"Het is ook meer iets van mezelf, omdat ik het lastig vind wat ik nu eigenlijk wil en welke kant ik op wil, dat ik maar niet de rust vind", vervolgt Jolijn. "Ik kom best wel volwassen over dus het is vaak het contrast wat anderen afschrikt. Ik ben daar ook gewoon heel streng in tegen mezelf. Ik heb al zo vaak meegemaakt dat ze zeggen: 'Je bent nog zo jong, ga jij eerst maar van het leven genieten.' Houd daar toch eens mee op, dat bepaal ik zelf wel."

Ook op Twitter komt haar leeftijd regelmatig ter sprake en vinden kijker van De Bachelor haar er ouder uitzien dan dat ze is. Iets dat Jolijn dagelijks te horen krijgt. Gelukkig kan ze er zelf wel om lachen: "Het in nu eenmaal zo, ik heb gewoon een oude kop… Dat is nu eenmaal the story of my life."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diva uit De Bachelor vond het 'vrij heftig' zichzelf terug te zien op tv

Of Jolijn volgende week weer een roos krijgt? Dat zie je aanstaande donderdag in een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!