India en Tony in De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

India uit De Bachelor nog steeds verlegen door zoen Tony: 'Was perfect'

07 augustus 2021 12:01

Jolijn (24) en India (28) maken nog altijd kans op een plekje in het hart van Tony Junior (31). Afgelopen donderdag was bij Videoland te zien hoe de twee prachtige dames de rozenceremonie wisten te overleven. In 'Vrijgezellig' blikken ze terug op hun 'Bachelor'-avontuur tot nu toe.

"Het was de perfecte afsluiting van de date eigenlijk"

De Limburgse India heeft veel overeenkomsten met Tony: ze woont samen bij haar vader in een groot huis én heeft haar passie voor tattoos omgezet in haar werk, een eigen succesvolle tattooshop. Ze is de enige single in haar vriendengroep, maar voor hoe lang nog?

Na haar date met de dj in het Colosseum lijkt het een gelopen race. "Dat was echt een héél erg hoogtepunt. Misschien wel het mooiste moment van heel mijn avontuur", vertelt India over de magische avond.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Femke uit De Bachelor 'wist na truffeldate al dat het voorbij was'

Niet alleen leerden India en Tony elkaar beter kennen die avond, ook werd er speeksel uitgewisseld - iets waarvan we nu weten dat het niet automatisch betekent dat je veilig bent. Volgens India was het meer dan een zoen. "Het was wel maar 'gewoon' een kusje, maar het paste gewoon precies in het moment. En we hadden het zo leuk en fijn gehad. Dus het was de perfecte afsluiting van de date eigenlijk", vertelt een lacherige India.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diva uit De Bachelor vond het 'vrij heftig' zichzelf terug te zien op tv

Of India en Tony nog een keer samen op date gaan? Dat zie je aanstaande donderdag in een nieuwe aflevering van De Bachelor bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!