Jolijn De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Jolijn geeft toe: 'Heb De Bachelor zeker onderschat'

08 augustus 2021 12:00

Niet alleen Tony Junior (31) krijgt maar geen genoeg van de Limburgse India (28) sinds hun Colosseum-date, óók de Videoland-kijkers lopen weg met haar. Toch blijft ze heel bewust weg van social media, net zoals Jolijn (24). Dat vertellen de 'Bachelor'-babes in 'Vrijgezellig'.

"Ik heb niet echt het gevoel gehad om zelf naar reacties te zoeken, dat heb ik echt nog niet gehad"

Dat veel kijkers hopen dat Tony eindigt met India doet haar goed. "Dat geeft me echt heel veel bevestiging, net als van jullie toen in het huis", vertelt ze een beetje verlegen in de video aan Jolijn. Hoewel iedereen dus laaiend enthousiast is over haar, durft India zelf niet goed op social media te kijken. "Ik heb niet echt het gevoel gehad om zelf naar reacties te zoeken, dat heb ik echt nog niet gehad", geeft ze toe.

Ook Jolijn kijkt bewust niet op social media als er een nieuwe aflevering verschijnt bij Videoland. "Ik wil dat ook niet, wat ik zie, zie ik… Maar ik zie wel veel India."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oriana uit De Bachelor: 'Zeker geen voorsprong dat ik Tony al kende'

Wat Jolijn ook is opgevallen is dat het veel kijkers stoort hoeveel de meiden in Casa Rosa huilen. Iets wat volgens haar een goede reden heeft: "Ten eerste is het kwetsbaarheid en ten tweede" als anderen naar huis gaan, moeten we inderdaad soms een traan laten. Dat is vooral, omdat we zo aan elkaar gehecht zijn. Ik denk dat mensen het onderschatten, ik denk dat ik het zelf ook heb onderschat."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime uit De Bachelor klaar met vergelijking Maan: 'We lijken totáál niet'

De Bachelor is elke donderdag te zien bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!