Beeld © ANP

Johan Derksen vertelt over tragische wijze waarop vader Wilfred overleed

3 augustus 2021 07:32

Johan Derksen (72) vertelt in 'De Oranjezomer'-aflevering van maandagavond over het verlies waar zijn collega Wilfred Genee (54) op dit moment mee te maken heeft. Tot groot verdriet van de familie is de vader van Wilfred afgelopen weekend overleden.

"Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken"

De vakantie van Wilfred is door het nieuws verschrikkelijk begonnen. Hoewel de familie vraagt om rust en privacy tijdens deze moeilijke periode, vertelt Johan aan tafel over de tragische manier waarop de vader van Wilfred is komen te overlijden. "Wilfred heeft met heel trieste familieomstandigheden te maken", opent Johan de uitzending.

"Zijn moeder is van de trap gevallen. Ze was bewusteloos. Zijn vader dacht dat ze was overleden", vertelt hij verder. "Hij heeft toen een hartinfarct gekregen." Daarnaast verzoekt Johan de media om Wilfred voorlopig met rust te laten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader van Wilfred Genee overleden

Op maandagmiddag werd het nieuws door een woordvoerder van Talpa Networks bevestigd. "De vader van Wilfred Genee is dit weekend overleden tot groot verdriet van de familie", aldus de woordvoerder. De nabestaanden willen niet reageren op het verdrietige nieuws. "De familie vraagt nadrukkelijk om privacy in deze moeilijke periode."

Sinds de vakantie van Wilfred neemt Hélène Hendriks het presentatiestokje van De Oranjezomer over. Tijdens haar eerste twee uitzendingen als presentator zorgde Hélène voor een kijkcijferrecord. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Uiterlijk Dirk Kuyt moet het ontgelden in De Oranjezomer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!