Caroline B&B Vol Liefde Beeld © RTL/B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde zoekt avontuurlijke B&B-eigenaren voor seizoen 2

03 augustus 2021 16:08

Frankrijk, Portugal, Italië en Oostenrijk hebben een hoop te bieden, maar geen geschikte partner, zo blijkt. In 'B&B Vol Liefde' gaan B&B-eigenaren Bert, Vincent, Jacob, Debbie, Roxanne en Caroline daarom met wat hulp op zoek naar de liefde van hun leven. Run jij ook in je eentje een Bed & Breakfast en ben je klaar voor de volgende stap? Geef je dan nu op voor het volgende seizoen van het programma!

"Ben jij of ken jij iemand die zijn of haar droom heeft nagejaagd?"

In B&B Vol Liefde gaan alleenstaande B&B-eigenaren op verschillende plekken in Europa op zoek gaan naar de liefde van hun leven, ondersteund door presentator Art Rooijakkers. Wellicht staat Art volgend seizoen bij jou voor de deur, want het succesvolle programma is voor een (eventueel) tweede seizoen hard op zoek naar singles.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Avontuur Annemarie in B&B Vol Liefde krijgt vervelende wending

'Ben jij of ken jij iemand die zijn of haar droom heeft nagejaagd? Iemand die een dappere stap heeft durven maken en een groot avontuur in het buitenland is aangegaan? Iemand die een eigen B&B/hotel/guesthouse/chateau/agriturismo/camping/chambre d’hotes in Europa runt? En iemand waarbij zijn of haar droom werkelijkheid is geworden, maar dit nu alleen doet en dit veel liever zou doen met een liefdespartner? Meld je dan alvast aan voor een eventueel volgend seizoen van het RTL4-programma: B&B Vol Liefde', luidt de oproep. 

Interesse? Opgeven kan via deze link, waar er onder andere gevraagd wordt wat je zoekt in een partner en je het een ander over jezelf moet vertellen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Debbie vertelt Melvin de pijnlijke waarheid in B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde is maandag tot en met donderdag om 20.30 uur bij RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Ook Caroline zoekt de man van haar dromen en verklapte eerder in RTL Boulevard dat haar zoektocht een 'onverwachte wending' krijgt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!