Tony Junior in De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Tony Junior doet zijn kant van het verhaal na Bachelor-plottwist

05 augustus 2021 11:35

Tony Junior (31) heeft in 'De Bachelor' een hoop uit te leggen aan de overgebleven dames na de laatste rozenceremonie. Hij neemt hen in de nieuwste aflevering, die nu te zien is bij Videoland, mee op groepsdate om zijn keuze toe te lichten. "Ik ben niet bang om mijn gevoel te uiten en het uit te leggen", aldus de dj.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de achtste aflevering van De Bachelor.

"Toen hebben we elkaar weer een kus gegeven en dat was eigenlijk het moment dat ik dacht: nee"

Voor het eerst nodigde Tony een dame (Maxime) bij hem thuis uit om zo, zonder afleiding, tijd met elkaar door te brengen. Die tijd hebben ze goed benut, als je snapt wat we bedoelen. Niemand had dan ook zien aankomen - ook Maxime zelf niet - dat ze geen roos zou krijgen na de romantische date.

Het wrede afscheid van Maxime heeft veel meiden onzeker gemaakt. Want betekende hun kus met de dj dan wél wat? "In het huis was het echt een dingetje", vertelt Jolijn voor de camera. "We weten natuurlijk dat hij meerdere dames een kus heeft gegeven. Nu was hij best wel intiem met Maxime, en ligt zij er de volgende dag uit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime over Bachelor-exit: 'Tony stond er ineens anders in'

"Ik zit hier om iets te vinden, iets te zoeken", legt Tony uit als hij de dames voor zich alleen heeft. "Met Maxime heb ik een hele leuke eerste date gehad. Dat was heel gezellig, we hebben elkaar toen ook een kus gegeven. Alleen was ik nog nieuwsgierig: hoe gaat dit verder? Ik was nog niet echt 100 procent overtuigd, maar er was wel iets. Daarom heb ik haar uitgenodigd voor een wat chillere date, en wilde ik kijken: wat is dit?" Die date was niet wat hij ervan hoopte, vertelt hij. Sterker nog: "We gingen stappen terug."

Volgens de bachelor was hun tweede date 'best wel ongemakkelijk' en moest hij heel veel moeite doen om het gesprek op gang te houden. "Toen hebben we elkaar weer een kus gegeven en dat was eigenlijk het moment dat ik dacht: nee. (…) En dan neem ik het besluit om iemand niet aan het lijntje te houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Femke uit De Bachelor 'wist na truffeldate al dat het voorbij was'

Maxime deed eerder in Vrijgezellig al haar kant van het verhaal. Dat zie je hieronder, en álle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

De Bachelor is elke donderdag te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior zocht contact met Maxime na Bachelor-exit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!