Bert in B&B Vol Liefde Beeld © B&B Vol Liefde

Caroline en Bert totaal overrompeld door abrupt vertrek kandidaten

5 augustus 2021 21:52

Hoewel de rust in Portugal is wedergekeerd, staan Mark (52) en Romana (51) juist op het punt om de boel in 'B&B Vol Liefde' flink op z’n kop te zetten. Beiden hebben namelijk besloten hun koffers te pakken en terug naar Nederland te keren. Tot grote verbazing van Caroline (49) en Bert (59).

"Ik proef niet de echte liefde, en die ben ik wel aan het zoeken"

Mark is in Bad Kleinchirchheim de eerste die de knoop doorhakt. "Het begon een beetje als een mooie droom. Ik dacht: misschien groeit er iets, er was een klein vlammetje", vertelt hij voor de camera. Maar de ondernemer heeft vaker aan de liefde geproefd en dan sloegen die vlammen altijd uit de pan.

Het is niet dat 'ie het met Caroline niet leuk heeft, maar 'leuk' is voor Mark niet genoeg. "Gisteravond had ik ineens zoiets van: nee, dit moet ik niet doen. Hier word ik niet gelukkig van. Dus vandaag dat ik nu m’n spullen pak. (…) Ik proef niet de echte liefde, en die ben ik wel aan het zoeken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verliefde Pascal pakt helemaal uit voor Debbie in B&B Vol Liefde

Als Mark Caroline het nieuws komt vertellen is ze even stil. "Ik vind het echt onwijs jammer en onverwachts", deelt ze hem mee. "Maar ik respecteer jouw keuze daarin uiteraard. Als je het niet voelt, voel je het niet. Zo simpel is het ook. En daar zijn we oud en wijs gewoon voor om dat ook te kunnen erkennen."

Al vertelt Caroline later als ze alleen is, dat het voor haar gevoel nog niet helemaal af was: "Ik had graag nog meer ontdekt en meer gekeken wie de Mark is achter de grapjes. (...) We hebben weinig tijd en kans gehad om echt één-op-één met elkaar door te brengen. En ik had hem graag ook op een iets andere manier willen leren kennen. Maar het is zoals het is."

Mark gaat de confrontatie aan met Caroline in B&B Vol Liefde

01:20
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Is Jacobs werkster in B&B Vol Liefde concurrentie voor de dames?

In Saint-Seine heeft ook Bert het zwaar met de keuze van Romana, die vooral vertrekt omdat ze gek wordt van haar concurrente Gwen. Romana twijfelde wel vaker of ze moest blijven, maar veranderde toch altijd weer van gedachten. Nu houdt ze voet bij stuk. “Ik kan niet zo goed tussen jou en Gwen, daar word ik echt doodmoe van… dat gegiechel", vertelt ze over haar besluit.

Bert snapt haar keuze, maar gaat haar onwijs missen. "Ik vind Romana gewoon een topwijf en vind het jammer dat ze gaat. De reden die ze aangeeft, dat ze niet met Gwen... dat ze daar kriegel van wordt, dat vind ik gewoon jammer. Want het gaat uiteindelijk niet om haar, maar om mij", aldus Bert.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Avontuur Annemarie in B&B Vol Liefde krijgt vervelende wending

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag te zien om 20.30 uur bij RTL4 of kijk alvast bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!