The Masked Singer Beeld © RTL

The Masked Singer zoekt publiek voor nieuw seizoen

8 augustus 2021 15:55

Ben jij al fan van 'The Masked Singer' vanaf het eerste uur? En heb je altijd al eens bij de opnames willen zijn? Dat kan! Het kijkcijferkanon is namelijk op zoek naar publiek voor alweer het derde seizoen.

Ook dit jaar gaan weer vijftien BN'ers zingend de strijd met elkaar aan in de meest bijzondere kostuums en verscholen achter maskers. Presentator Ruben Nicolai begeleidt de twee panels, bestaande uit Carlo Boszhard en Loretta Schrijver en Gerard Joling en Buddy Vedder, in hun zoektocht naar de identiteit van de deelnemers.

Het publiek bepaalt door te stemmen op zijn of haar favoriet wie zich moet onthullen en de wedstrijd moet verlaten. Het lot van de kandidaten ligt dus in jouw handen. De opnames vinden in augustus, september en begin oktober plaats. Er zit wel één klein addertje onder het gras: in verband met geheimhouding van wie er in welk pak zit, kan het publiek helaas niet aanwezig zijn bij de onthulling. Alsnog benieuwd hoe het allemaal in zijn werk gaat bij The Masked Singer? Opgeven kan via deze link.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nieuw seizoen The Masked Singer telt 12 afleveringen: 'Omdat het zo'n succes is'

En er is nog meer goed nieuws: het derde seizoen dat in Nederland gemaakt wordt, krijgt namelijk extra veel uitzendingen 'omdat het zo'n groot succes is'. Dat onthulde jurylid Gerard Joling onlangs in De Telegraaf

Onze eigen John van den Heuvel was afgelopen jaarwisseling te zien op het podium van The Masked Singer. Na afloop spraken we met hem en onthulde de misdaadverslaggever dat hij al vaker was gevraagd voor het populaire programma.

John van den Heuvel sloeg The Masked Singer eerder af

02:09
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Netflix komt met bizarre datingshow à la The Masked Singer

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!