Beeld © RTL

Bert breekt in B&B Vol Liefde: 'Het lukt op dit moment niet'

9 augustus 2021 21:52

Het vertrek van Romana uit zijn bed and breakfast lijkt er bij Bert hard in te hakken. In de uitzending van 'B&B Vol Liefde' van maandag stort de anders ietwat norse Bert volledig in, voor het oog van de camera.

"Voor mij is het nu een rommeltje"

Al vrij snel maakte Bert kenbaar dat Romana bij hem niet zorgde voor het 'wauw-effect'. In de weken die daarop volgden, leek het toch wel wat te worden tussen de directe Romana en de nukkige Bert. Ze konden om elkaars grapjes lachen en Romana was ook ontzettend dik met Berts hond. 

Toen kwam Gwen en zag Romana het allemaal niet meer zitten. Een aantal dagen na haar komst, heeft ze dan ook aan Bert verteld dat ze het allemaal niet meer ziet zitten in Saint-Seine. "Als hij zich minder in het begin had uitgesproken, had het anders kunnen lopen", vertelt Romana. "Maar het gaat niet alleen om Bert hè. Hij is ook niet mijn wauw-moment." Uiteindelijk rijdt de blondine met piepende banden weg, na een vrij ongemakkelijk afscheid. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Caroline en Bert totaal overrompeld door abrupt vertrek kandidaten

Wanneer Bert nog alleen met Gwen over is, valt het hem allemaal even erg zwaar op z'n dak. "We hadden natuurlijk heel vroeg tegen elkaar uitgesproken dat we geen fysieke aantrekkingskracht hadden, maar het wel gezellig hadden. Misschien heb ik haar wel gekwetst, dat zou kunnen." 

Bert, die heel lang alleen is, geeft aan te veel aan z'n hoofd te hebben. Zo vindt hij de aanrakingen van Gwen too much to handle. "Ik kan het gewoon niet anders. Voor mij lukt het op dit moment niet anders", zegt hij met een trillende stem. "Ik wil gewoon door nu, het moet af. Het is niet af. Het zwembad is niet schoon, de tuin is niet af. Ik merk dat ik voor mijn doen achter de feiten aanloop. Ik wil mijn gasten straks hier weer iets moois presenteren, geen rommeltje. Voor mij is het nu een rommeltje." Vervolgens huilt Bert even goed uit bij zijn hond.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bert geeft vertrekkende Ysolde een trap na: 'Niet rijp voor relatie'

Gwen vraagt daarna aan Bert wat er aan de hand is. Dan zegt hij dat hij niet zichzelf is. "Maar dan kun je toch gewoon je ding doen?" zegt Gwen. "Jawel, maar dat gaat ten koste van de aandacht naar jou", antwoordt Bert daarop. "Je maakt het jezelf een beetje te moeilijk. Als ik klachten heb, dan roep ik wel", aldus Gwen, die de emoties van Bert snapt. "Ik dacht even dat 'ie mij weg ging sturen, maar dat viel toch nog mee."

Eerder beleefden Romana en Bert nog een 'heet' moment met elkaar in de sauna. Meer daarvan zie je in onderstaande video.

Bert en Romana bespreken andere dames in B&B Vol Liefde

01:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!