Romana uit B&B Vol Liefde Beeld © Humberto / 11-08-2021

Kijkers willen eigen programma voor Romana uit B&B Vol Liefde

12 augustus 2021 12:10

Veel kijkers zaten woensdagavond voor de buis toen 'B&B Vol Liefde'-deelnemers Romana, Roxanne, Debbie en Bert te gast waren in de talkshow van Humberto Tan (55). Vooral Romana zorgde voor een boel reacties op social media en menigeen hoopt zelfs dat ze een eigen programma krijgt.

"Romana vind ik echt een topwijf!"

Romana, die onlangs besloot om Bert en zijn bed & breakfast te verlaten, vertelt in Humberto openhartig over haar deelname. Zo vond ze het aanvankelijk lastig om zichzelf op tv terug te zien: "Ik denk dat ik wel heb laten zien hoe ik gewoon ben. Maar ik moest wel even wennen, dat je jezelf zo ziet." 

Daarnaast laat ze weten dat ze Bert niet meer gesproken heeft na haar afscheid. Na het zien van beelden waarin hij emotioneel reageert op haar besluit zijn stulpje te verlaten, vertelt ze: "Ik geloof niet dat hij geroerd is door mijn vertrek. Ik denk gewoon al met al, al twee weken waren we daar. Ik denk dat hij andere dingen aan zijn hoofd had." 

Veel kijkers kunnen de 'Hollandse nuchterheid' van Romana wel waarderen en hopen dan ook dat ze een eigen programma krijgt, zo is op Twitter te lezen. 'Romana vind ik echt een topwijf! Hahaha! Yes woman! Kan ze niet een eigen programma krijgen? Heerlijk haar directheid, ik houd d'r van!' en 'Kunnen we Romana een eigen show geven? TLC, is dit niet iets voor jullie? Humberto gekeken puur voor haar', wordt er zoal geschreven. Hieronder zijn nog meer reacties te lezen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bert en Romana laten temperatuur stijgen in B&B Vol Liefde

Niet alleen voor Bert kwam het als een verrassing dat Romana besloot om zijn bed & breakfast te verlaten, voor veel kijkers ook. De chemie tussen de twee spatte namelijk van het scherm, zoals in de video hieronder is terug te zien. 

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag te zien om 20.30 uur bij RTL4 of kijk alvast bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jelmer heeft Debbie eindelijk voor zichzelf in B&B Vol Liefde

Bert en Romana bespreken andere dames in B&B Vol Liefde

01:01

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!