Koppels Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Déze vier koppels gaan vanaf 26 augustus de ultieme relatietest aan

12 augustus 2021 15:59

Is hij of zij de ware? Of is er toch iemand die beter bij mij past? In 'Temptation Island: Love or Leave' geven vier koppels elkaar de vrijheid om dit uit te zoeken en er zo achter te komen of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Wie weet de ultieme relatietest te overleven? En wie zegt er 'ciao' tegen zijn of haar partner?

Net als vorig seizoen zijn er geen verleiders, maar vrijgezellen die op zoek zijn naar een relatie. De stellen gaan als het ware 'single' het avontuur aan en krijgen tijdens de dates de kans om diepere connecties met de vrijgezellen aan te gaan, met als doel antwoorden te vinden op hun relatievragen en te groeien als persoon om op die manier een beter mens te worden - zowel voor hun partner als zichzelf.

Viktor Verhulst en Monica Geuze begeleiden onderstaande koppels en volgens Monica wordt het 'absoluut een juicy seizoen', zo vertelde ze eerder in haar Videoland-serie Like Monica. "Je gaat bijna denken 'Temptation, het riedeltje', maar het is nu echt weer wat anders", aldus de presentatrice.

Nieuwe beelden Temptation Island tonen nu al dat het volledig misgaat

00:28
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze op vingers getikt door productie Temptation Island

Bert & Delphin

De 27-jarige Delphine en de 33-jarige Bert hebben elkaar leren kennen in het uitgaansleven. Delphine had toen een relatie, maar na enkele dates koos ze toch voor Bert. Opposites attract: Delphine en Bert zijn elkaars absolute tegenpolen, tegelijkertijd vullen ze elkaar ook perfect aan. Op die manier houdt het koppel het al tien jaar met elkaar uit. Vier jaar geleden is Bert de mist in gegaan: hij heeft met een andere vrouw gezoend en verzweeg dit voor Delphine. Zijn misstap zorgt nog regelmatig voor pittige discussies. Temptation Island: Love or Leave is een manier voor Bert om Delphine te laten zien dat hij wel trouw kan zijn.

Delphine en Bert Temptation Island: Love or Leave
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Drama alom in eerste beelden Temptation Island: Love or Leave

Koen & Deborah

De zorgzame 24-jarige Deborah en de zelfverzekerde 27-jarige Koen zijn al negen jaar samen. In het begin van hun relatie hebben ze allebei contact gehad met anderen, waardoor het vertrouwen in elkaar is beschadigd. Doordat ze al zo lang samen zijn vragen ze zich af of er niet toch iemand anders beter bij hen past. Het avontuur van Temptation Island willen ze gebruiken om het vertrouwen in elkaar te herstellen en erachter te komen of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Is het love or leave?

Koen en Deborah Temptation Island: Love or Leave
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Weer een koppel van laatste seizoen Temptation Island uit elkaar

Nico & Donna

De 26-jarige Donna en de 26-jarige Nico zijn 2,5 jaar samen. Voor Donna sloeg de vonk over toen ze Nico voor het eerst zag, ze voelde zich meteen tot hem aangetrokken. Na een avondje uit is de vonk bij beiden volledig overgeslagen. De liefde tussen Donna en Nico evolueerde snel: na hun eerste vakantie trok Nico meteen bij haar in. Ook daarna namen ze grote stappen: ze kochten een appartement en hebben twee hondjes. Nico ergert zich aan de jaloerse houding van Donna, hij voelt soms wat wantrouwen. Op Temptation Island: Love or Leave wil Nico bewijzen dat dat wantrouwen niet nodig is en testen ze of ze écht de ware voor elkaar zijn.  

Donna en Nico Temptation Island: Love or Leave
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voormalig Temptation-verleider Fabrizio 'geen fan van onenightstands'

Wouter & Julia

De sportieve 30-jarige Wouter is anderhalf jaar samen met de lieve en sociale Julia van 24. Het koppel heeft elkaar leren kennen via een datingapp. Door slechte ervaringen in het verleden vindt Wouter het lastig om Julia volledig te vertrouwen. Iets waar Julia moeite mee heeft, ook omdat Wouter zelf niet eerlijk is geweest aan het begin van hun relatie. Door het avontuur aan te gaan wil Julia aan hem laten zien dat zij anders is dan andere vrouwen en wel te vertrouwen is. Ze wil graag een toekomst met hem opbouwen, maar alleen als hij er volledig voor wil gaan. 

Wouter en Julia Temptation Island: Love or Leave

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 augustus te zien bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!