Beeld © RTL

Deze B&B Vol Liefde-kandidaten vonden misschien niet de liefde maar wel elkaar

13 augustus 2021 15:24

Pascal en Melvin, Mitch en Theun: er bloeien niet alleen romances op in 'B&B Vol Liefde', maar ook vriendschappen voor het leven. Zelfs Vincents vrouwen hebben elkaar wonder boven wonder weer opgezocht.

"Er is een tijd van komen en een tijd van gaan"

Marcella kan naar hartenlust uithuilen op de schouders van Monique en Sophie. Hoewel de laatstgenoemden tijdens de opnames niet samen door dezelfde spreekwoordelijke deur kunnen, hebben ze terug in Nederland contact gehouden. De laatste aflevering, waarin Marcella bruut door Vincent op het vliegtuig terug naar huis wordt gezet, hebben de dames samen gekeken. 

'Er is een tijd van komen en een tijd van gaan... Mijn afscheid nog even teruggekeken met de andere dames!' schrijft Marcella.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Radicale beslissing B&B-baas Vincent brengt iedereen van slag

Vincent loopt er al een tijdje mee rond, maar voor Marcella komt het als donderslag bij heldere hemel wanneer Vincent haar even apart neemt. "Op dit moment, met drie dames, is het gewoon net even te veel. Ik kan het allemaal niet zo goed handelen. Dus toen dacht ik: ik moet die knoop gewoon zelf gaan doorhakken", begint hij. Hoewel hij Marcella 'een fantastische meid' vindt, houdt het voor hem hier op. "Ik denk dat we niet die romantische klik hebben", deelt hij haar mee.

Hoewel Marcella zich tegenover Vincent nog groot houdt, breekt ze even later voor de camera. "Dat kan… Als hij dat niet voelt. Het is niet dat ik hem de afgelopen dagen wilde bespringen", verklaart ze. "Maar het is goed zo. We zijn allemaal dit avontuur gestart. Uiteindelijk hebben wij met z’n drieën de focus op één man, hij moet die verdelen over drie vrouwen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bonje in B&B Vol Liefde: huilende Monique voelt zich gepasseerd

Vincent is niet de enige deelnemer die het in deze fase van het proces moeilijk heeft. Bert lijkt er in het Franse Saint-Seine helemaal doorheen te zitten, zoals je hieronder kunt zien.

B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4, of kijk het alvast vooruit bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!