Lena en Jesaja Eating With My Ex Beeld © Eating With My Ex/discovery+

Lena in de aanval in Eating With My Ex: 'Ik maak je dood'

14 augustus 2021 12:30

Eén diner, twee exen en wat ongemakkelijke vragen: dat zijn de ingrediënten van de nieuwe discovery+-serie 'Eating With My Ex: Going Dutch'. Sommigen zijn op zoek naar een excuus, anderen willen herenigd worden óf zoeken naar een mooie afsluiting van de periode dat ze samen waren. De 22-jarige Lena, bekend van 'Ex on the Beach', wil vooral weten waarom haar ex niets meer van zich heeft laten horen.

Wie twerken zegt, zegt Lena. De spraakmakende dame showt haar flinke bilpartij maar al te graag. Zo ook aan Jesaja, die ze na haar deelname aan Ex on the Beach leert kennen. De twee daten een tijd met elkaar en hoewel er nog geen sprake is van een relatie, beloven ze elkaar wel exclusiviteit. Op een gegeven moment hoort Lena echter nog maar weinig van Jesaja, hij is zelfs onbereikbaar voor haar. En zo mondt hun prille liefde uit in een ghost-act van Jesaja. Maar het rookgordijn rondom Jesaja lijkt op te trekken, want voor Eating With My Ex zitten de twee tóch samen aan tafel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eating With My Ex loopt uit de hand: 'Zo nep als je uiterlijk'

Er is maar één vraag waar Lena koste wat het kost antwoord op wil: waarom heeft Jesaja haar geghost? Lang hoeft ze niet te wachten op het antwoord, want nog voor het toetje wordt geserveerd, worden de exen op de proef gesteld. "Ik ga gewoon direct straight to the point: je was gewoon té aanwezig en ging te snel", aldus Jesaja. "We hadden het natuurlijk kunnen bespreken, maar dat heb ik niet gedaan. Ik koos het hazenpad en ik was gone."

Lena is niet tevreden met het antwoord, en wanneer ze doorvraagt blijkt dat de oorzaak dieper ligt. Jesaja heeft namelijk meerdere 'seksschandalen' over haar gehoord, wat hem deed inzien dat haar levensstijl niet bij hem past. "Zit je daar nog steeds mee? Ik maak je dood", reageert Lena vervolgens fel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal uit MAFS woest op Henk als ze hem na 1,5 jaar spreekt

Jesaja heeft op zijn beurt ook nog een vraag aan zijn ex. Hij wil namelijk weten wat Lena voelde toen ze niets meer van hem hoorde. "Het zat me dwars, het zat me echt dwars", vertelt ze eerlijk tijdens het diner. "Je hebt echt iets goed te maken, dat is echt geen grap." Toch is ze tevreden met het eindresultaat: "Hij heeft zijn excuses aangeboden, dat was eigenlijk wat ik graag wilde. Ik wilde excuses, en die heb ik gekregen."

Iedere vrijdag is er een nieuwe aflevering van Eating With My Ex: Going Dutch te zien op discovery+. Ook Damian en Shirley, bekend van Temptation Island: VIPS, schoven aan voor een hels diner. Maar dat ging iets minder soepel...

Gemoederen lopen hoog op in Eating with my Ex

00:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!