Tour de Frans Beeld © RTL

Frans Bauer op muzikale trip down memory lane in nieuw programma

13 augustus 2021 18:22

Frans Bauer (47) komt met een nieuw tv-programma: 'Tour de Frans'. Daarin toert hij samen met zes andere Nederlandse artiesten in een bus door Nederland. De eerste aflevering is op dinsdag 31 augustus op RTL 4.

"In een tijd waarin artiesten al bijna een jaar niet meer live optreden was het een feestje om met deze collega's op pad te gaan door het land"

Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, Maradonnie en Danny de Munk stappen in de tourbus. Elke aflevering staat het leven van één artiest centraal en rijdt Frans langs plekken die voor de gast van die dag belangrijk zijn of zijn geweest.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer reageert op blunder Beau: 'Een onbedoelde fout'

"In een tijd waarin artiesten al bijna een jaar niet meer live optreden was het een feestje om met deze collega's op pad te gaan door het land", vertelt Frans die door het programma zijn collega's ook zijn vrienden heeft zien worden. "We hebben ontzettend veel gelachen, maar ook zeker een traan gelaten. Het is mooi om te zien hoe we elkaar echt op een andere manier hebben leren kennen."

In de eerste aflevering is de beurt aan Angela Groothuizen. De zangeres neemt de andere artiesten mee in haar verleden door een bezoek te brengen aan haar ouderlijk huis, haar middelbare school en een platenzaak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer sluit nieuwe realityserie met familie niet uit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!