Beeld © RTL

Christian maakt slechte beurt bij Roxanne met druiper in B&B Vol Liefde

16 augustus 2021 21:41

Al meerdere afleveringen zien we Mitch en Theun in 'B&B Vol Liefde' klussen in de bed and breakfast van Roxanne. De gastvrouw wil namelijk een tiny house aanbieden als verblijf voor haar gasten. Maar wanneer de nieuw gearriveerde Christian heel goed bedoeld uit eigen initiatief gaat klussen, schiet dat in het verkeerde keelgat.

"Dit is het soort dominantie dat ik niet kan waarderen"

Wanneer Mitch het tiny house binnenloopt, ziet hij dat Christian heeft lopen klussen. Eerstgenoemde waarschuwt de nieuwkomer nog om met Roxanne te overleggen, maar daar geeft Christian geen gehoor aan. Hij gaat stug door.

Als Roxanne binnenloopt en Christian zegt wat hij allemaal heeft gedaan, schrikt de eigenaresse zich een hoedje. "Dit was al twee keer gedaan, hè. Drie keer. Maar wat is hier gebeurd?" vraagt ze als ze binnenkomt. Wanneer de niets vermoedende sales manager zegt wat hij allemaal gedaan heeft, valt dat volledig verkeerd bij Roxanne.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roxanne geeft niets vermoedende Jeffrey de bons: 'We levelen niet'

"Hij is gewoon wat gaan doen", vertelt Roxanne later voor de camera. "Als je aan mij vraagt wat ik ergens van vind, sta ik er ook voor open. Nieuwe ideeën: prima, maar wel zolang het in mijn visie past. Maar je gaat niet gewoon wegblijven en maar wat schilderen, wat niet nodig is of wat ik niet wil. Dat is toch heel raar, dat doe je toch niet?" 

Roxanne ziet wel in dat Christian het waarschijnlijk goed bedoelt. "Maar dit is het soort dominantie dat ik niet kan waarderen. Dit is een afknapper. Hij zal het echt wel goed bedoelen, maar het is juist dat ik denk: niet doen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Roxanne van B&B Vol liefde was al eens eerder op tv te zien

Het bewuste fragment uit B&B Vol Liefde bekijk je hieronder.

Roxanne knapt af op Christian in B&B Vol Liefde

01:31

B&B Vol Liefde zie je maandag tot en met donderdag om 20:40 uur op RTL4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!