Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels Beeld © Tom Cornelissen

Ook deze vier BN'ers gaan de strijd aan in Expeditie Robinson

18 augustus 2021 08:04

Vanaf 29 augustus kunnen we weer genieten van bikkelharde proeven en zenuwslopende eilandraden in alweer het 21ste seizoen van 'Expeditie Robinson'. Eerder werd al bekend dat Stefano Keizers (33), Jasmine Sendar (43), Jan van Halst (52) en Eva van de Wijdeven (36) het mentale en fysieke avontuur aangaan, en zojuist zijn er wéér vier bekende deelnemers onthuld.

Eerder deze week werd er op het Instagram-account van het survivalprogramma al een cryptische post gedeeld met verschillende aanwijzingen. Nu blijkt dat fans best aardig in de buurt zaten. Zo werden onder anderen de namen van YouTuber Robbert Rodenburg, boerin Berti, actrice Britte Lagcher en rapper Frenna genoemd. Ook Dennis Schouten, boerin Annemiek en actrice Angela Schijf kwamen voorbij. 

NU.nl onthult woensdag dat het gaat om de volgende vier namen: BzV-deelneemster Annemiek Koekoek, rapper Defano Holwijn, actrice Britte Lagcher en YouTuber Robbert Rodenburg.

Annemiek Koekoek in Expeditie Robinson
Defano Holwijn in Expeditie Robinson
Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Kaj Gorgels en Jessie Jazz tikken Spaanse villa op de kop

Britte Lagcher in Expeditie Robinson
Robbert Rodenburg in Expeditie Robinson
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook Eva van de Wijdeven te zien in Expeditie Robinson

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is vanaf 29 augustus elke zondag om 20.00 uur en elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. In de video hieronder kondigen presentatoren Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels al aan dat dit seizoen er anders uit gaat zien dan voorgaande seizoenen.

De grootste verandering is misschien wel de locatie: dit seizoen is niet opgenomen op de tropische Filipijnen, maar ergens in de buurt van Kroatië.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oud-winnaar Expeditie Robinson Tanja Dexters vecht in Marbella

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!