Sara van De Bachelor Beeld © Vrijgezellig

Sara neemt geen blad voor de mond: 'Nauwelijks tijd doorgebracht met Tony'

20 augustus 2021 08:45

Een één-op-één-date met Tony Junior (31) is waar alle vrouwen in Casa Amor op hoopten. Toch kreeg niet iedereen in 'De Bachelor' haar momentje alleen met de dj. Zo mocht Sara (30) slechts één keer met hem op stap. "Ik denk dat we elkaar beter hadden kunnen leren kennen", vertelt ze in een nieuwe aflevering van 'Vrijgezellig'.

"Ik had wel vaker mee op date willen gaan, maar it is what it is"

In de video laat Sara weten dat ze ervan overtuigd is dat als ze vaker met Tony op date was geweest, er wellicht meer was opgebloeid. "Hij wist niks van mij", geeft ze toe. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime uit De Bachelor verrast volgers met compleet nieuwe look

Hetzelfde gold voor Roos, die - ondanks haar naam - tijdens de laatste rozenceremonie met lege handen stond. Iets wat ze wel had verwacht na haar confrontatie met Tony, wat voor haar een persoonlijk hoogtepunt is. "De aflevering ervoor zat ik niet lekker in mijn vel, ook door mijn vader. En dacht ik: waarom ben ik hier nog?" legt ze uit. "Hij durfde het misschien niet te zeggen of hij was er niet van gediend dat ik hem aansprak op iets. (…) Ik weet wat ik waard ben en ik verdien in ieder geval iemand die interesse toont en die mij de moeite waard vindt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Limburgse India vreesde voor ondertiteling in De Bachelor

Roos vertelt ook dat ze na hun afscheid nooit meer iets gehoord heeft van Tony, maar dat eigenlijk niet zo erg vindt. "Ik hoef het ook niet per se nog daarover (de confrontatie, red.) te hebben, ik kende hem eigenlijk nog helemaal niet."

Sara is het daar volledig mee eens. "Eerlijk is eerlijk: wij hebben beiden onze kans niet gekregen om te laten zien wie wij zijn", vertelt ze. "Dat was wel jammer natuurlijk, want ik had wel vaker mee op date willen gaan, maar it is what it is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jolijn geeft toe: 'Heb De Bachelor zeker onderschat'

De Bachelor is elke donderdag te zien bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!