Roos en Tony in De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Roos uit De Bachelor: 'Tony is nog niet klaar voor een relatie'

21 augustus 2021 12:15

Tony Junior (31) is in 'De Bachelor' nog altijd op zoek naar de liefde van zijn leven. De 26-jarige Roos uit Den Haag is in ieder geval niét de vrouw die hij zoekt. Dat ze toch al die tijd in het programma is gebleven, vinden veel kijkers opmerkelijk. Ook vinden ze dat de dj niet oprecht overkomt in het datingprogramma. Iets waar Roos het helemaal mee eens is.

"Het lijkt me voor de winnares niet leuk om dat te lezen"

"Ik denk niet dat hij een verkeerde jongen is, maar ik weet hoe bepaalde dingen zijn gegaan, en dingen die je leest op social media", vertelt Roos in een nieuwe aflevering van Vrijgezellig. "Ik zeg niet dat ik denk dat hij een verkeerde jongen is, maar ik denk niet dat hij op dit moment in zijn leven klaar is voor een relatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diva uit De Bachelor vond het 'vrij heftig' zichzelf terug te zien op tv

Ook Sara heeft de berichtjes van Tony op Instagram onder posts van verschillende meiden gezien, waaronder die bij zijn ex Maan. "Ik snap dat hij een goede band heeft met Maan. Ik heb ook een goede band met mijn ex, dat kan nog wel", gaat Roos verder. "Maar je ziet het gebeuren bij veel meer meiden, en dat vind ik niet echt passen. Je bent nu uit het programma en hebt iemand gekozen, dan wil je toch kijken of het werkt? Het lijkt me voor de winnares niet leuk om dat te lezen en te zien."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oriana had twijfels na 'rozen-actie' Tony: 'Vond het echt niet leuk'

De Bachelor is elke donderdag te zien bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!