Fabrizio Tzinaridis Beeld © GoPlay.be / SBS Belgium

Zien we Sara en Roos terug in het nieuwe Bachelor-seizoen met Fabrizio?

23 augustus 2021 07:11

Niet alleen in Nederland is 'De Bachelor' een doorslaand succes, ook onze zuiderburen wagen binnenkort een kansje met niemand minder dan Fabrizio Tzinaridis (29). Toch zullen we 'onze' kandidaten Roos (26) en Sara (30) niet terug zien op de Belgische televisie. In een nieuwe aflevering van 'Vrijgezellig' onthullen de dames namelijk niet warm te worden van de 'kleurplaat'.

"Liefde moet je toch vinden op een andere manier"

Hoewel Roos en Sara geen spijt hebben van hun deelname aan De Bachelor, moeten ze er niet aan denken nóg een keer met een datingshow mee te doen. "Liefde moet je toch vinden op een andere manier", vertelt Sara. "Je moet het ontdekken, maar niet op tv met andere mensen en camera’s om je heen. Dus ik zou nooit meer aan een liefdesprogramma meedoen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diva uit De Bachelor vond het lastig zich te uiten naar 'ongemakkelijke' Tony

Roos staat daar volledig achter. "Nooit meer De Bachelor", lacht ze. Zelfs voor goede vriend Fabrizio maakt ze geen uitzondering. De 26-jarige gaat liever voor Kees van der Spek, zo onthult ze. "Zoals waarschijnlijk iedereen die mij goed kent weet, ben ik heel erg fan van Kees van der Spek", lacht Roos. "Hij heeft natuurlijk een programma en heeft altijd een vrouw die hij dan meeneemt als lokaas - ze heet Kim weet ik, en dat wil ik heel graag zijn. Alleen is dat geen realityshow…"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime uit De Bachelor verrast volgers met compleet nieuwe look

De Bachelor is elke donderdag te zien bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!