Sarai en Joy van De Bachelor Beeld © Vrijgezellig

Joy en Sarai doen klaagzang over Tony Junior: 'Koos telkens Julia'

27 augustus 2021 09:54

Joy (25) en Sarai (25) wisten het als 'underdogs' aardig lang vol te houden in 'De Bachelor'. Toch zit hen het een en ander dwars. In een nieuwe aflevering van 'Vrijgezellig' doen ze hun verhaal.

"Dan ga je ook denken: wat doe ik hier? Dan kun je net zo goed zeggen: 'Ik kies haar'"

Joy en Sarai verlieten samen De Bachelor nadat Tony Junior besloot hen geen roos te geven tijdens de ceremonie. "Ik zag het wel aankomen", vertelt Joy. "Maar ik vond het niet eerlijk wat hij zei: dat ik geen gevoel toon, dat soort dingen (...) Toen dacht ik echt: 'Wat ben jij nou onaardig aan het doen?' Maar het is zijn gevoel, dus het is zijn goed recht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diva na De Bachelor alsnog samen met 'allergrootste liefde'

Wat ze vervelend vindt is dat hij haar nooit, maar dan ook nooit op een één-op-één-date heeft gevraagd. Zelfs het laatste afspraakje met de dj ging aan haar neus voorbij. En dat terwijl ze nog zo hard haar best had gedaan met een eigen geschreven nummer.

"We hebben elkaar echt gestimuleerd om het onderste uit de kan te halen. Ik heb een heel nummer geschreven en jij hebt je met het laten zien van je echte haar heel mooi opengesteld. En dan wordt wéér Juul uitgekozen", uit ze haar frustratie. "No hard feelings verder, maar ik had het liever iets anders willen zien (...) Wat heb ik nou eigenlijk met hem gehad? Helemaal niets, dat is toch erg! Het was leuk dat ik erin zat, maar verder…"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oriana had twijfels na 'rozen-actie' Tony: 'Vond het echt niet leuk'

Ook Sarai mocht slechts één keer met de bachelor op stap. "Superfrustrerend", aldus de Amersfoortse. "Wij zaten in dat huis, maar Julia werd telkens meegenomen. Dan ga je ook denken: wat doe ik hier? Dan kun je net zo goed zeggen: 'Ik kies haar.'"

De Bachelor is elke donderdag te zien bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!