Beeld © RTL

Deze BN'ers bezoekt Art in nieuw seizoen Rooijakkers over de Vloer

19 augustus 2021 13:38

Art Rooijakkers (44) is vanaf 2 september weer te zien met een gloednieuw seizoen 'Rooijakkers over de Vloer', waarin hij te gast is bij de crême de la crême van de Nederlandse showbizzwereld. Het is alweer het vierde seizoen, maar de verhalen zijn nog altijd even openhartig en persoonlijk.

"Het is een heel persoonlijk en voor mij bij vlagen ook herkenbaar seizoen geworden"

Zo gaat Art onder andere langs bij Jaap Reesema en Kim Kötter, die onlangs een derde kindje hebben gekregen. In dat gesprek breekt Kim wanneer ze vertelt over hoe erg ze vroeger gepest werd. En Marlijn Weerdenburg vertelt voor het eerst uitgebreid over het heftige jaar dat ze doormaakte, waarin ze haar moeder verloor en twee weken later zelf van haar tweede kindje beviel.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Art Rooijakkers komt bij Hugo de Jonge over de vloer

Art zelf zegt over het seizoen dat hij het met plezier gemaakt heeft. "Het is een heel persoonlijk en voor mij bij vlagen ook herkenbaar seizoen geworden. Kim Kötter raakt me als ze vertelt welk effect pesten op haar leven heeft gehad. Jan de Hoop verrast mij door zijn kwetsbaarheid als hij vertelt over zijn worsteling om uit de kast te komen. Ook krijg ik een exclusief kijkje bij de repetities van de musical Diana & Zonen waarin Marlijn Weerdenburg de hoofdrol speelt. En Willeke Alberti vertelt over hoe heftig zij de coronatijd heeft ervaren. Ik tref haar ook in de meest gelukkige rol, die van oma: pannenkoeken bakken met de kleinkinderen."

In het vorige seizoen ging Art onder andere langs bij minister Hugo de Jonge, die uiteraard een ontzettend druk jaar heeft, gezien de coronapandemie. In de video hieronder zie je hoe dat eraan toeging.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Art geeft wietplant cadeau in Rooijakkers Over De Vloer

Rooijakkers over de Vloer wordt geproduceerd door TIN CAN en is vanaf 2 september iedere donderdag te zien om 21.30 uur bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!